20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportUn punct pentru Europa

Un punct pentru Europa

Energia Pandurii a fost eliminata de Dinamo Bucuresti in semifinalele Cupei României, fiind invinsa atât la Târgu Jiu, in meciul tur (34-26), cât si in retur, 31-30.


Finala are loc pe 22 mai, la Bucuresti, si se va disputa intre cele mai valoroase echipe din Liga Nationala, HCM Constanta si Dinamo Bucuresti.


„Stiam ca nu avem nici o sansa. Obiectivul meu este sa pregatesc cele doua meciuri care urmeaza, cel de la Iasi si cel cu Uztel Ploiesti“, a declarat antrenorul „pandurilor“, Liviu Andries, dupa eliminarea din cupa.


Urmeaza o saptamâna de foc pentru handbalistii gorjeni, care vor disputa trei meciuri in sase zile.


Astazi, „pandurii“ intâlnesc câstigatoarea Challenge Cup, Steaua Bucuresti, intr-un joc restanta din etapa a 22-a a Ligii Nationale, pe 11 mai vor evolua la Iasi, iar pe 14 mai la Târgu Jiu, cu Uztel Ploiesti. Cu un punct câstigat la Iasi, Energia Pandurii isi asigura matematic prezenta in cupele europene, iar daca inving si pe Uztel, gorjenii nu mai pot pierde pozitia a patra in Liga Nationala.


„Un punct la Iasi ne asigura matematic participarea in cupele europene si obiectivul nostru acesta este“, a mai afirmat Andries.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS