17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInjectie letala cu vitamina B

Injectie letala cu vitamina B

SC Vaslui – Pandurii 2-1


• Stadion „Municipal“, spectatori 8.000.


• Au marcat: Panait ’25, Bukvic ’73 / Armel ’59.


SC Vaslui: Hutan – Buhus, Panait, Lacusta, Baicu – V. Badea, Croitoru (’86, B. Nicolae), I. Badea, Sfârlea – Bukvic (’78, Buhaescu), Mihalcea (’67, Jovanovic). Antrenor: M. Rednic.


Pandurii: Pustinjakovic – Naicu (’84, Perisic), Bogoi, Scarlatache – Buta, Vancea, Vranjkovic, Dragomir – Armel, Vintilescu, Cazacu (’84, A. Popescu). Antrenor: N. Ungureanu.


• Cartonase galbene: V. Badea, Baicu, Bukvic / Vancea, Bogoi, Vintilescu, Scarlatache, Dragomir, Pustinjakovic.


• Cartonas rosu: Dragomir ’75.


• Au arbitrat: S. Corpodean – N. Marodin, A. Vidan.


Cu spectrul retrogradarii deasupra capului, tehnicienii celor doua codase ale Diviziei A au mizat totul pe cartea atacului, dar numai tactica lui Mircea Rednic a dat roade pe tabela in primul mitan. Ungureanu a mizat, la fel ca in jocul precedent, pe trei atacanti, insa bilantul echipei sale nu este demn de o reprezentanta a primului esalon. „Pandurii“ nu au expediat nici un sut pe spatiul portii in primele 45 de minute, Hutan fiind un simplu spectator.


Corpodean a fost generos si le-a dat moldovenilor sase lovituri libere din preajma careului lui Pustinjakovic, iar una a fost transformata de Panait cu largul concurs al portarului gorjean. SC Vaslui a dominat jocul inca din primul minut, i-a impins pe olteni in jumatatea proprie, dar nu s-a apropiat de careul oaspetilor. Croitoru a emis pretentii la deschiderea scorului in minutul 18, dar Pustinjakovic a boxat mingea. O rabufnire ofensiva a „pandurilor“ l-a adus pe Armel la finalizare, dar congolezul a recentrat pentru nimeni, in loc sa incerce poarta lui Hutan. Cel mai activ moldovean, Croitoru, i-a oferit lui Panait onoarea deschiderii scorului. Fundasul lui Rednic a expediat o torpila de la 40 de metri, mingea a cazut in fata lui Pustinjakovic si sârbul din poarta gorjenilor a respins in proprie poarta. Dupa alte doua sanse de gol semnate de acelasi Croitoru din faze fixe, publicul vasluian s-a grabit sa serbeze mentinerea in primul esalon initiind celebrele valuri mexicane. Era prea devreme.


Armel a egalat


La reluare, Pandurii s-a grabit sa revina pe teren, dar cei care au fost mai insistenti in atac au fost tot vasluienii. Totusi, gorjenii au ajuns in fata lui Hutan prin Armel, dar asistentul Marodin semnalizase ofsaid. Totusi, „pandurii“ au egalat in minutul 59, prin Armel, care a speculat o respingere gresita a lui Hutan. Vancea a centrat de pe dreapta, Vintilescu a reluat cu capul, Hutan nu a putut retine si Armel a catapultat balonul sub bara de la trei metri. Era 1-1, dar avantajul meciurilor directe era de partea oltenilor. Fotbalistii lui Porumboiu s-au aruncat in ofensiva si au asediat careul lui Pustinjakovic. Incapabili sa reactioneze, oaspetii au cedat in minutul 73. Croitoru a executat o lovitura libera, Bukvic a reluat cu capul, dar Pustinjakovic a respins printr-un reflex extraordinar in corner. Acelasi Croitoru a executat, V. Badea a prelungit si Bukvic a marcat din sase metri de lânga Naicu. Nervii oltenilor au cedat si Dragomir a vazut rosu de la Corpodean pentru ca a impins un oficial de pe banca moldovenilor in incercarea de a recupera un balon. Ungureanu a reactionat tardiv, abia cu sase minute inainte de final, trimitându-l pe Adi Popescu in teren in locul juniorului Cazacu.


Fluierul de final al lui Corpodean i-a gasit pe fotbalistii lui Rednic celebrând mentinerea in Divizia A, in timp ce „pandurii“ au identificat cauzele infrângerii in arbitrajul ostil al lui Corpodean, care, conform spuselor lui Ungureanu, ar fi dat 20% gazdelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS