15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„O sa deraiem rau de tot Rapidul!“

„O sa deraiem rau de tot Rapidul!“

Divizia B


FC Caracal – Rapid II


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: T. Lung – Militaru, Al. Negrila, Nauiu – Pasare, Mosteanu, Scintee, D. Mihai, Radulescu (C. Beldeanu)- S. Popescu, Al. Stancu. Antrenor: Nicolae Negrila.


Rapid II: Dolha – Ad. Rusu, Zeciu, R. Oprea – G. Ene, A. Lipa, A. Petrea, R. Tincu, Postolache – Al. Chiriac, A. Petrescu. Antrenor: Mihai Stoica.


• Vor arbitra: Teodor Cra­ciunescu – Bogdan Medrea, Petre Gaspar.


Aceasta editie de campionat a devenit imprevizibila, iar faptul ca cel putin sase echipe din fiecare serie retrogradeaza a nascut mari ambitii si lupte subterane. Conducatorii multor cluburi din liga a doua intentioneaza acum (?) sa solicite FRF modificarea regulamentului, adica sa retrogradeze doar trei echipe. Oaspetii de astazi ai caracalenilor, Rapid II, sunt in subsolul clasamentului, cu sanse minime de a evita retrogradarea. Paradoxal, in poarta se afla un goal-keeper de Divizia A, Dolha. In ultima etapa, ei au invins pe Dinamo II, moral cu care vin astazi la Caracal, sperând la vreo minune…


Rapidul nu are sansa la Caracal


Presedintele gruparii din Caracal, Jean Nitulescu, este insa convins ca aceasta minune nu se va infaptui: „Noi avem nevoie de puncte ca de aer. Ne mai trebuie minimum sase puncte ca sa fim siguri ca am scapat de retrogradare. Lupta pentru locul secund in B2? De la plus trei la plus zece este totusi o diferenta cam greu de depasit. Ne-am trezit cam târziu, ca sa zic asa. Asta nu inseamna ca ne-am da la o parte. Ne-am bucura enorm daca s-ar reusi aceasta performanta. Suntem pe val, iar victoria de la Vâlcea, extraordinara din toate punctele de vedere, ne da incredere pentru viitorul echipei. Un merit al victoriei de la Vâlcea il are si actionarul Ilie Balaci. Acesta, la pauza, la 0-0, le-a spus cam asa baietilor: «Jucati tot asa! Daca in a doua repriza veti juca mai frumos decât in prima, dar pierdeti cumva meciul, eu nu ma supar! Vreau sa va vad zâmbind si jucând de placere». Daca baietii joaca precum in meciul de la Vâlcea, Rapid II nu va avea nici o sansa in fata noastra. O sa-i deraiem rau de tot!“.


Antrenorii Nicolae Negrila si Sabin Ciurea nu-l pot folosi astazi pe Vodita (suspendat, cumul de cartonase galbene), iar Luta, P. Radu si L. Tilihoi sunt indisponibili.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS