26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLobont vrea in Liga Campionilor

Lobont vrea in Liga Campionilor

Portarul nationalei României, Bogdan Lobont (foto), a precizat pentru site-ul oficial al clubului AC Fiorentina ca spera ca echipa sa sa se mentina pe locul patru in Serie A, pozitie care asigura prezenta in preliminariile Ligii Campionilor. „Voi face bilantul la finalul sezonului. Echipa a avut un sezon excelent si sper sa prindem ultimul loc pentru Liga Campionilor. Avem doua puncte avans fata de AS Roma si va trebui sa luptam pentru a ne pastra locul patru“, a spus Lobont.


Internationalul român a mai mentionat ca nu simte nici o presiune inaintea ultimelor doua etape, in care Fiorentina nu trebuie sa faca nici un pas gresit. „Nu simt nici o presiune, voi intra pe teren pentru a juca fotbal si nu ma voi gândi la nimic altceva. Sper sa obtinem doua victorii in ultimele doua etape si sa atingem acest mare obiectiv al nostru: Liga Campionilor“, a afirmat Lobont.


In etapa a 37-a, Fiorentina va intâlni, mâine, de la ora 16.00, pe teren propriu, formatia Reggina, in ultima runda din Serie A gruparea „viola“ urmând sa se deplaseze la Verona, pentru disputa cu Chievo. In schimb, contracandidata AS Roma va juca mâine cu Treviso (acasa) si va incheia sezonul pe „San Siro“, unde va da piept cu AC Milan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS