25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGanea a ramas fara echipa

Ganea a ramas fara echipa

Presedintele executiv al clubului englez de liga secunda Wolverhampton Wanderers, Jez Moxey, a anuntat ieri ca a renuntat la serviciile atacantului român Ionel Ganea, caruia nu i se va mai propune o prelungire a contractului scadent in iunie.


„Vio (Ganea – n.r.) se afla pe lista celor patru fotbalisti aflati la final de contract, carora nu le vom propune o prelungire a intelegerii.


Decizia a fost luata de comun acord cu managerul Glenn Hoddle, tinându-se cont si de politica financiara a clubului pentru sezonul viitor“, a declarat Moxey.


Ionel Ganea, de 32 de ani, s-a transferat la Wolverhampton la inceputul anului 2004. In acest sezon, a marcat cinci goluri in 12 partide, insa nu a mai fost folosit de Glenn Hoddle din decembrie 2005, fiind trimis la echipa de rezerve a clubului fara a primi vreo explicatie.


„Voi pleca la alta echipa. Nu stiu unde si nici nu ma gândesc la asta acum. Abia astept sa plec in vacanta si sa ma linistesc“, a afirmat Ganea, care isi va petrece concediul cu familia in Insulele Maldive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS