26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni nu pleaca de la Rennes

Bölöni nu pleaca de la Rennes

Ladislau Bölöni (foto) a anuntat ca va pregati echipa bretona si in sezonul viitor, conform contractului sau care expira in iunie 2007. „Daca voi fi aici si in sezonul viitor? Bineinteles, deoarece mai am un an de contract cu Rennes“, a declarat Bölöni ziaristilor prezenti la antrenamentul de joi al echipei sale.


Rennes a avut un inceput de sezon catastrofal, cu 16 goluri primite in primele cinci etape, iar in faza grupelor Cupei UEFA a suferit patru infrângeri in patru meciuri, incasând zece goluri si marcând unul singur, insa tehnicianul român a reusit in mod miraculos sa-si motiveze jucatorii.


O serie de opt victorii consecutive in primavara, printre care si un succes pe terenul campioanei en titre si a ultimelor cinci editii, Olympique Lyon, a permis celor de la Rennes sa reintre in cursa pentru un loc de cupa europeana. In prezent, echipa lui Ladislau Bölöni ocupa locul cinci in Ligue 1, la doar un punct de ultima pozitie care permite accesul in preliminariile Ligii Campionilor, detinuta de Marseille.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS