20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte stiri

Lant de sutiene pentru lupta impotriva cancerului


Sute de persoane au stabilit duminica recordul mondial la cel mai lung lant de sutiene pentru sensibilizarea opiniei asupra luptei impotriva cancerului la sân, informeaza site-ul Cyberpresse.ca. Organizatorii evenimentului au afirmat ca au legat unul de altul 114.000 de sutiene de toate marimile si modelele, in Paphos, oras portuar din sud-vestul insulei Cipru. Precedentul record a fost stabilit in Singapore, in 2003, cu 79.000 de sutiene. In Cipru sunt inregistrate anual 300 de noi cazuri de cancer la sân. „Cancerul nu ucide neaparat, insa neglijenta da“, a declarat Louisa van Rooji, una dintre organizatoare. Mai multi participanti la eveniment au plâns când aceasta a citit un mesaj de sustinere al unei femei pe moarte din cauza cancerului la sân. Ea scrisese textul pe doua sutiene legate. Primul ii apartinea, iar al doilea fusese al mamei sale, care murise de cancer.


Vânzare record de obiecte de pe Titanic


O colectie de 370 de obiecte de pe transatlanticul Titanic, care a fost expusa luna trecuta in Belfast, a fost vânduta la licitatie, in Anglia, la un pret record, informeaza site-ul Ansalatina. Printre obiectele memorabile se numara o rama cu o fotografie, vânduta la pretul de 100.000 de dolari, si o scrisoare a pasagerului Stanley May, care descrie Titaticul drept un „palat flotant“ si povesteste cum era sa piarda vaporul, ce a plecat din portul englezesc Southampton, pe 10 aprilie 1912. Scrisoarea a fost achizitionata la pretul de 40.000 de dolari. Licitatia, organizata de casa Henry Aldridge and Son, in comitatul Wiltshire, a inclus o serie de obiecte rare de pe Titanic, care nu mai fusesera niciodata scoase la vânzare.


Kylie Minogue planuieste sa colaboreze cu Scissor Sisters


Kylie Minogue planuieste o revenire in forta in topurile muzicale britanice, inregistrând o noua piesa in colaborare cu trupa americana Scissor Sisters. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa cântareata australiana s-a recuperat aproape complet in urma operatiei de cancer la sân, suferita anul trecut. Astfel, dupa multe luni petrecute departe de scena, vedeta a marturisit ca doreste sa-si impresioneze fanii cu o piesa speciala. Potrivit mai multor apropiati ai artistei, aceasta a vizitat New York-ul saptamâna trecuta pentru a lua legatura cu cunoscuta trupa, in vederea semnarii unui contract de colaborare.


Jennifer Lopez, neinteresata de bani


Jennifer Lopez este deceptionata de persoanele care nu ii inteleg ambitia si dorinta sa de a reusi in tot ceea ce face, informeaza site-ul pipole.net. „Oamenii zic adesea ca sunt ambitioasa, insa in sensul negativ al cuvântului. Eu sunt mai intâi de toate o creatoare. Imi place sa creez lucruri noi. Banii, chiar daca sunt importanti, ramân mereu pe locul doi pentru mine“, a declarat cântareata. Jennifer Lopez va interpreta rolul lui Sue Ellen Ewing, in adaptarea cinematografica a serialului „Dallas“, ce va fi regizata de Robert Luketic. Ea va juca alaturi de Luke Wilson, John Travolta si Shirley MacLaine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS