36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Suntem pregatiti sa câstigam“

„Suntem pregatiti sa câstigam“

Bucurându-se de aportul titularilor, „olandezul“ este convins ca elevii sai vor face o partida buna la Urziceni, la finele careia punctele vor fi trecute in contul Stiintei.


Desi meciul de astazi, de la Urziceni, nu este considerat derbi de Ovidiu Stinga, acesta a spus ca Universitatea va intâmpina destule probleme din partea elevilor lui Costel Orac, bazându-se pe faptul ca echipa gazda nu a renuntat sa spere la locul doi. Antrenorul craiovean s-a bucurat de faptul ca lotul s-a reintregit, facând aluzie la revenirile lui Gane, Baird, D. Stoica si Saceanu, si este convins ca rezultatul va fi pozitiv.


„Este o simpla partida de campionat, pe care noi am tratat-o la fel ca si pe celelalte, adica foarte bine. Sunt convins ca vom avea probleme, in primul rând pentru ca toate echipele pe care le-am intâlnit s-au mobilizat exemplar impotriva noastra, si este normal, pentru ca, pe lânga faptul ca suntem lideri, Universitatea este un nume mare. Sunt convins ca vom face o partida buna, pentru ca suntem pregatiti si ne-am pus mari sperante in aceasta deplasare. Acum, când nu avem nici jucatori suspendati si nici accidentati, nu ne mai ramâne decât sa jucam si sa contabilizam cele trei puncte“, a spus Stinga, nedorind sa comenteze pronosticul lui Costel Orac (2-0).


Acelasi obiectiv si cu Petrolul


Ovidiu Stinga este optimist si in privinta intâlnirii viitoare, cu Petrolul Ploiesti. In opinia sa, Universitatea este capabila sa invinga si pe stadionul „Ilie Oana“, apropiindu-se simtitor de Divizia A. De altfel, acesta este obiectivul propus de „olandez“ elevilor sai, carora nu le-a cerut decât seriozitate la pregatire si o mobilizare exemplara in aceste doua acte decisive.


„Baietii au inteles ca viitorul nostru depinde in mare masura de aceste partide, de aceea le-am cerut multa seriozitate in pregatire. Sper sa fi inteles. Noi am jucat si vom juca intotdeauna la victorie, pentru ca numai asa poti obtine un rezultat satisfacator. Nici meciul cu Petrolul nu va fi tratat altfel, noi intram pe teren sa câstigam. Sper sa obtinem cele sase puncte si sa avem un sfârsit de retur linistit“, a incheiat Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS