11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi cu scântei in Zavoi

Derbi cu scântei in Zavoi

CSM Vâlcea – FC Caracal


• Stadion „1 Mai“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


CSM: Pampea – Bier, Raicu, Cumpanasu – M. Dumitru, C. Chirita, Lepadatu, Murineanu, Cercel – Ad. Cimpeanu, Pena. Antrenor: Adrian Furnica.


FC Caracal: T. Lung – Militaru, Al. Negrila, Vodita – Pasare, Scintee, D. Mihai, Mosteanu, C.Radulescu – Al. Stancu, S. Popescu. Antrenor: Nicolae Negrila.


• Vor arbitra: Fl. Marcu – G. Stroe, Ad. Popescu.


CSM Râmnicu Vâlcea si-a propus calificarea la barajul de promovare, in timp ce FC Caracal nu este inca salvata de la retrogradare.


Gazdele, care amenintau pe la colturi ca vor detrona liderul Universitatea, acum au emotii si pentru locul doi, care i-ar duce pe vâlceni la barajul de promovare. Chiar daca ocupanta locului trei, Petrolul, a suferit in ultimul meci din campionat un semiesec acasa (Petrolul – Inter Gaz 2-2), echipa lui Rachita este un ghimpe mare in coasta vâlcenilor, motiv pentru care CSM nu isi permite pasi gresiti, mai ales acasa.


In acest context, partida cu FC Caracal este foarte importanta si a fost pregatita cu toata atentia de gruparea din Zavoi, adversarul, FC Caracal, fiind considerat valoros si imprevizibil. Si nu este nici o exagerare, trupa lui „Negoro“, chiar daca se afla pe locul opt, da frisoane tuturor formatiilor.


Trandafir: „Nu ne temem de nimeni!“


Intrebat daca se teme de FC Caracal, presedintele gazdelor, Alin Trandafir, a raspuns: „Nu! Nu ne-am temut si nu ne temem de nimeni. Ca sa fiu sincer, ne temem doar de noi insine! Meciul cu FC Caracal este destul de dificil: oaspetii au nevoie de puncte, iar noi de asemenea. In consecinta, prevad o partida destul de grea pentru ambele formatii. Se intelege, sper ca noi sa fim invingatori. Obiectivul nostru a ramas acelasi: locurile 1-9… Daca reusim sa ne mentinem pe locul doi, adica sa mergem la barajul de promovare, ar fi OK pentru noi“. Antrenorul Adrian Furnica nu-i poate utiliza in continuare pe I. Georgescu si M. Balaci, nerefacuti.


Negrila: „Si ei au tot doua picioare!“


La rândul sau, antrenorul oaspetilor, Nicolae Negrila (foto), a spus: „Este o intâlnire foarte grea. Gazdele au nevoie de puncte pentru a se califica, din pozitia a doua, la barajul de promovare, iar noi nu am scapat inca de emotiile retrogradarii. Cu alte cuvinte, va fi un meci cu scântei! Sa vedem ce-o iesi pe teren. Suntem, de fapt, doua echipe de Divizia B, orice rezultat este posibil. Si ei au, ca si noi, tot doua picioare… Asta le-am explicat, printre altele, jucatorilor mei. In final, le-am mai spus baietilor: jucati, incercati sa-i bateti, puteti! Vâlcenii au fost in Divizia C pâna anul trecut, asa ca n-ar trebui sa ne temem“. FC Caracal ii are incerti pe Luta, L. Tilihoi, Nicola si Gagiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS