29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am innebunit acasa“

„Am innebunit acasa“

Interventia chirurgicala suferita in urma cu o luna, la tendonul lui Ahile, l-a scos din „circuit“ pe Razvan Fritea (foto) pentru tot returul acestui campionat. Aflat acasa, la Arad, mijlocasul de 23 de ani a afirmat ca lucrurile au decurs foarte bine pâna acum, cu toate ca nu a scapat inca de cârje si nu poate calca in piciorul drept.


„Mutu“, alintul primit din partea colegilor pentru ca nu este prea vorbaret, va reveni luni in Banie, iar marti sau miercuri isi va scoate atele, urmând ca peste doua saptamâni sa inceapa recuperarea fizica.


Fritea s-a aratat extrem de nerabdator sa revina in familia alb-albastra, afirmând ca ii este tare greu sa stea departe de gazon si de colegii de echipa, sperând totodata ca va mai putea evolua macar o data in acest sezon.


„Acum sunt acasa, la Arad, dar nu pot sa spun ca ma simt prea bine, din punct de vedere psihic. Am innebunit acasa! Mi-e dor de Craiova, de colegi si de fotbal. M-am saturat sa particip la meciurile Universitatii din fata televizorului. Vreau sa joc si sper sa mai joc in acest retur macar o data. Luni revin la Craiova, marti sau miercuri imi voi scoate atele si, de saptamâna cealalta, voi incepe recuperarea. Daca lucrurile vor decurge bine si Dumnezeu tine cu mine, poate o sa revin pe teren in finalul returului“, a spus Fritea.


„Suntem ca si promovati“


Razvan Fritea a ramas la fel de optimist si dupa partida cu Minerul Motru, când Universitatea a pierdut „teren“ in fata contracandidatelor, afirmând ca juvetii vor defila in partida de mâine, de la Urziceni. Mai mult, „Mutu“ a pronosticat un sec 2-0 in favoarea Stiintei, insa nu a dorit sa spuna si cine va marca. De altfel, Fritea a afirmat ca Ovidiu Stinga isi va conduce echipa spre victorie si in partida cu Petrolul Ploiesti, asigurând in acest fel promovarea.


„Cu Motru a fost un accident, care, din pacate, a redus din diferenta avuta in fata contracandidatelor. Dar nu-i nimic, vom invinge la Urziceni, la o diferenta de doua goluri, si la Petrolul la fel si suntem ca si promovati. Sunt sigur ca baietii se vor mobiliza foarte bine si vor reusi sa se impuna. Spun asta pentru ca avem cel mai valoros lot din serie si asta am dovedit-o de atâtea ori“, a incheiat Fritea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS