29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSevilla si Schalke dau batalia decisiva

Sevilla si Schalke dau batalia decisiva

Una dintre finalistele actualei editii a Cupei UEFA se va decide in aceasta seara, pe arena „Ramon Sanchez Pizjuan“ din Sevilla. Prima mansa a semifinalei dintre Schalke 04 Gelsenkirchen si FC Sevilla s-a incheiat cu o remiza „alba“.


Ibericii s-au prezentat la Gelsenkirchen cu misiunea de a nu primi gol si si-au atins scopul, sperând ca avantajul terenului propriu ii va duce spre prima finala de cupa europeana din istoria clubului.


In meciul din aceasta seara, care va incepe la ora 22.30, spaniolii nu vor putea conta pe Javi Navarro, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, si pe Frederic Kanoute, accidentat in minutul 31 al partidei de pe „Aufschalke“. La rândul lor, nemtii nu-l vor avea in centrul defensivei pe Mladen Krstajici, eliminat in minutul 80, pentru o interventie dura asupra lui Jesus Navas.


Partida FC Sevilla – Schalke 04 va fi arbitrata de o brigada din Italia, avându-l la centru pe Massimo De Santis, care va fi ajutat la cele doua linii de Alessandro Griselli si Marco Ivaldi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS