12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReal a câstigat cu noroc

Real a câstigat cu noroc

Real Madrid a reusit sa câstige, duminica seara, cu scorul de 2-1 (0-1), partida disputata pe teren propriu cu Malaga, in etapa a 34-a a campionatului Spaniei. Oaspetii au deschis scorul in minutul 23, prin Bovio. Malaga, ultima clasata, si-a pastrat avantajul pâna in minutul 67, când Zidane a transformat un penalti obtinut de Raul. Gazdele au inscris golul victoriei in minutul 90, prin Sergio Ramos, dupa ce, cu trei minute mai devreme, Casillas a avut o interventie de exceptie la sutul lui Edgar. Gratie acestui succes, Real Madrid are 63 de puncte si se mentine in continuare pe locul al treilea cu sanse de a urca pe pozitia a doua, ultima care asigura participarea direct in grupele Ligii Campionilor, ocupata in prezent de Valencia, cu 65 de puncte. „Liliecii“ au câstigat cu scorul de 3-0 pe terenul formatiei Athletic Bilbao, prin reusitele lui David Villa (’82, ’84, ’86).


Getafe, echipa la care evolueaza Contra si Craioveanu, s-a impus cu 3-1, in deplasare, in fata formatiei Racing Santander. Pentru oaspeti au marcat Riki (’34, ’61) si Pernia (’75), iar pentru Racing a inscris Antonito (’37). Contra a jucat pe toata durata meciului, in timp ce Craioveanu nu a fost folosit. In urma acestei victorii, Getafe ocupa locul 9 in clasament, cu 50 de puncte. Partida dintre FC Sevilla si lidera FC Barcelona, programata duminica seara, a fost amânata din cauza ploii torentiale insotite de grindina.


Celelalte rezultate inregistrate in etapa a 34-a a Primerei Division: Villarreal – Real Sociedad 0-2, Alaves – Atletico Madrid 0-1, Celta Vigo – Real Zaragoza 4-0, Cadiz – Deportivo La Coruna 1-1, Espanyol – Real Betis 2-0, Real Mallorca – Osasuna 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS