12.8 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima finalista se stabileste astazi

Prima finalista se stabileste astazi

Villarreal este convinsa ca infrângerea din tur, 0-1, din fieful lui Arsenal, poate fi intoarsa in disputa de pe „El Madrigal“.


Astazi si mâine, de la ora 21.45, pe arenele „El Madrigal“ din Villarreal si „Nou Camp“ din Barcelona, sunt programate partidele din mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor. La Villarreal, „Submarinul galben“ va primi replica „tunarilor“ londonezi, in timp ce in capitala Cataluniei, Barcelona va juca in compania formatiei AC Milan. Ambele meciuri vor putea fi urmarit in direct la Pro TV.


Wenger si Pellegrini sunt optimisti


Saptamâna trecuta, stadionul „Highbury“ a gazduit pentru ultima data un meci european al lui Arsenal, care s-a impus cu 1-0 (Toure ’41) in duelul cu Villarreal, echipa aflata la prima participare in competitie. Acest rezultat le da sperante „tunarilor“ pentru o calificare istorica in finala Ligii Campionilor, performanta la care elevii lui Arsene Wenger nici nu visau la inceputul aventurii europene.


„Eu sunt insa optimist inaintea returului. Vom merge in Spania sa inscriem si sa jucam asa cum o facem de obicei“, a spus managerul „tunarilor“, Arsene Wenger.


La rândul sau, tehnicianul echipei Villarreal, Manuel Pellegrini, a mentionat ca echipa sa are capacitatea de a „intoarce“ rezultatul din tur. „Cred ca avem capacitatea de a remonta esecul din partida de saptamâna trecuta. Trebuie sa fim insa foarte atenti ca sa nu primim gol, deoarece daca vom fi pusi intr-o astfel de situatie va trebui sa inscriem de trei ori si va fi foarte complicat“, a opinat Pellegrini.


Absente in ambele tabere


In meciul de pe „El Madrigal“, Arsene Wenger nu-l va putea utiliza pe fundasul Soll Campbell, care si-a fracturat nasul in urma cu doua saptamâni, in partida cu Portsmouth, el fiind operat. In disputa de marti, pe postul lui Campbell va juca Philippe Senderos, care a avut o prestatie buna in tur. In schimb, Wenger va putea beneficia din nou de aportul spaniolului Jose Antonio Reyes, care si-a ispasit etapa de suspendare in partida de pe „Highbury“.


Si Villarreal va avea parte de o revenire, portarul urguayan Sebastian Viera urmând sa-si recapete postul de titular, dupa ce in tur a fost suspendat. Antrenorul Manuel Pellegrini nu-l va putea folosi insa pe fundasul Gonzalo Rodriguez, care va fi indisponibil pâna la finalul sezonului, dupa ce s-a accidentat in meciul cu FC Barcelona, scor 0-1, disputat in etapa a 33-a a campionatului Spaniei. Gonzalo Rodriguez a suferit o ruptura a ligamentului intern al gleznei stângi, el având nevoie de trei saptamâni de repaus total si o luna pentru recuperare. Incert este Juan Manuel Pena, care a suferit o luxatie a ligamentului lateral intern al genunchiului stâng in partida cu Barcelona, insa refacerea sa a decurs bine si ar putea fi utilizat de Pellegrini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS