17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSibienii, victime de Paste

Sibienii, victime de Paste

FC Caracal – FC Sibiu


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: T. Lung – Militaru, Al. Negrila, Vodita – Mosteanu, Pasare, Scintee, D. Mihai, C. Beldeanu – S. Popescu, Al. Stancu. Antrenor interimar: Nicolae Negrila.


FC Sibiu: Fl. Cotora – C. Stoica, M. Pistol, L. Cotora, Cl. Cosma – Dilbea, Buican, Ad. Popa, C. Rau – T. Marcu, Coconete. Antrenor: Adrian Vasii.


• Vor arbitra: V. Igna – V. Dragos, F. Paunescu.


• Observator: M. Petrescu.


Gazdele nu sunt scapate inca de emotiile retrogradarii, in timp ce FC Sibiu este virtual retrogradata in liga a treia.


In sezonul trecut, FC Sibiu a fost revelatia seriei noastre. „Nemtii“ din Sibiu, promovati in 2004 in liga a doua, au surprins in campionatul 2004/2005 prin evolutii foarte bune, la un moment dat fiind liderul din B2, destul de aproape de promovare in Divizia A! In final, Pandurii au promovat in prima liga, iar FC Sibiu s-a clasat pe un onorabil loc doi. Iufa s-a stins in acest campionat, sibienii fiind o formatie de nerecunoscut fata de sezonul trecut, acum fiind virtual retrogradati. Ei au terminat turul pe locul 16, iar acum sunt tot „lanterna rosie“ a seriei B2, cu doar trei meciuri câstigate din 21 de partide. Antrenorul principal, Adrian Vasii, se confrunta cu unele probleme de lot, cinci jucatori fiind accidentati, incerti: Negut, Goga, Tudor, Tanase si Miron. Vasile Armenean, organizator al clubului din Sibiu, a declarat ieri: „Sansele noastre de a ramâne in Divizia B sunt foarte mici, dar asta nu inseamna ca venim la Caracal pe post de victime. Jucam!“.


Balaci: „FC Sibiu trebuie sa câstige opt din cele noua meciuri!“


Gazdele se afla de joi in cantonament, iar antrenorii interimari, Nicolae Negrila si Sabin Ciurea, au si ei probleme de lot. Alin Luta este indisponibil (are ruptura), iar Lucian Tilihoi, incert (a avut entorsa). Totodata, Baia, Scintee si D. Mihai au avut unele probleme de sanatate, dar acum sunt refacuti. Nicolae Negrila: „N-avem incotro, trebuie sa batem pe Sibiu. Chiar daca adversarul nostru, «lanterna rosie» din B2, pare resemnat, asta nu inseamna ca-l subestimam. Ne trebuie toate cele trei puncte ale meciului“.


Ilie Balaci, mai in gluma, mai in serios, spunea ieri: „FC Sibiu mai trage sperante sa ramâna in Divizia B. Cum? Sa câstige opt meciuri din cele noua care au mai ramas de disputat! Oricum, nu cel de mâine (astazi – n.r.) de la Caracal“. Altfel, actionarul Balaci a afirmat ca deocamdata, pâna la clarificarea rezilierii contractului lui Ungureanu, „Negoro“ este principal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS