11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHasselbaink asteapta returul

Hasselbaink asteapta returul

Atacantul echipei Middlesbrough, Jimmy Floyd Hasselbaink, a spus ca Steaua este favorita la calificarea in finala, dupa ce s-a impus in prima mansa cu 1-0.


„In prezent, Steaua este favorita, insa calificarea nu este jucata. Stiam ca Steaua este o echipa foarte buna, iar noua ne-au lipsit câtiva jucatori foarte importanti. Steaua, in compartimentul defensiv, este mult mai buna ca Basel. Va fi un meci frumos in retur, iar calificarea este in mâinile noastre“, a spus Hasselbaink.


La rândul sau, mijlocasul George Boateng sustine ca lucrul cel mai important pentru Middlesbrough este ca a primit numai un singur gol.


„In retur, vor reveni Viduka si Southgate, doi jucatori extrem de importanti. Rezultatul este echitabil, au avut mai multe ocazii decât noi si chiar trebuia sa marcheze mai multe goluri. De altfel, acesta este cel mai important lucru pentru noi, ca am primit un singur gol. Un 2-0 sau 3-0 ar fi fost foarte greu de intors in retur, dar la 1-0 suntem increzatori in sansele noastre“, a spus Boateng.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS