18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportWenger va avea bani de cheltuit

Wenger va avea bani de cheltuit

Presa britanica a informat ca diriguitorii gruparii Arsenal Londra ii vor face tehnicianului Arsene Wenger (foto) o oferta de prelungire a contractului pe trei sezoane. De asemenea, conducatorii „tunarilor“ ii vor pune la dispozitie antrenorului francez o suma de cel putin 20 de milioane de lire sterline pentru transferuri.


Actualul contract al lui Wenger cu Arsenal este valabil pâna in mai 2008. In cazul in care Arsenal va câstiga Liga Campionilor, Arsene Wenger va avea la dispozitie inca 26 de milioane de lire sterline, suma totala rezervata achizitionarii de jucatori urmând sa fie de 46 de milioane de lire sterline.


„Toti banii pe care ii câstigam din Liga Campionilor ii vor fi dati lui Arsene pentru a fi investiti in echipa“, a spus o sursa din cadrul clubului londonez.


Formatia londoneza a câstigat cinci milioane de lire sterline in urma eliminarii echipei Juventus, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, si ar mai putea primi opt milioane de lire sterline daca va trece de Villarreal in semifinale. De asemenea, daca va câstiga Liga Campionilor, Arsenal va mai obtine 13 milioane de lire sterline. Arsene Wenger a stabilit deja ce jucatori doreste sa fie achizitionati de Arsenal: mijlocasul echipei Rennes, Yoan Gourcuff, si portarul formatiei Le Mans, Yoan Pele.


La inceputul acestui an, Arsenal a cheltuit aproximativ 20 de milioane de lire sterline pentru achizitionarea jucatorilor Abou Diaby, Emannuel Adebayor si Theo Walcott.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS