14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Partida cu Barcelona este importanta“

„Partida cu Barcelona este importanta“

Tehnicianul italian al echipei AC Milan, Carlo Ancelotti (foto), a declarat ca se gândeste numai la intâlnirea de astazi cu FC Barcelona, evitând sa raspunda intrebarilor ziaristilor legate de lupta cu Juventus Torino din Serie A.


„Gândul meu se indreapta acum numai spre meciul cu Barcelona. Poate este cel mai important meci al sezonului. Toata lumea trebuie sa fie concentrata pentru aceasta intâlnire. Abia incepând de a doua zi ma voi gândi la meciul cu Messina din campionat. Stiu ca sansele noastre de a o ajunge pe Juventus au crescut, dar nu vreau sa vorbesc acum despre acest lucru“, a spus Ancelotti.


Partida Milan – Barcelona va reprezenta si un duel intre doi buni prieteni, antrenorii celor doua formatii, Carlo Ancelotti si Frank Rijkaard, fiind coechiperi in anii ‘80 la gruparea de pe „San Siro“, câstigând doua titluri de campioni ai Italiei.


„Mereu imi face placere sa ma intorc la Milano. Am multi prieteni aici, printre care se numara si Carlo, insa acum sunt la Barcelona si ma gândesc sa câstige echipa mea“, a spus Rijkaard. „De fiecare data când ma intâlnesc cu Frank, imi aduc aminte de momentele glorioase petrecute impreuna la Milan“, a spus la rândul lui Ancelotti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS