11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtentie la neatentie

Atentie la neatentie

„Olandezul“ a inceput sa-si faca griji pentru restul etapelor ramase de disputat in Divizia B, deoarece accidentarile se tin lant, iar rezervele nu se ridica la nivelul titularilor.


Daca in anii precedenti gruparea alb-albastra a fost ferita de necazuri, nefiind consemnata nici macar o accidentare de lunga durata, in acest sezon Universitatea nu mai face fata problemelor medicale.


Cel putin in retur, Ovidiu Stinga nu s-a putut baza nici macar o data pe intregul lot de jucatori, si asta pentru ca elevii sai au primit diverse diagnostice din partea medicilor, dintre care nici unul bun. Florin Costea a „sarit“ din schema de cum s-a „inrolat“, Gane s-a „rupt“ din doua in doua saptamâni, Baird are probleme musculare, Fritea mai poate juca in retur doar cu ajutorul Celui de Sus, iar Andrei Ionescu va fi doar „martor“ pâna in finalul returului.


Accidentarile nu au venit niciodata singure, „Olandezul“ consemnând si probleme de efectiv din pricina cartonaselor galbene, cum a fost cazul lui Ciuca, spectator cu Inter Gaz.


De altfel, lista celor care au cumulat patru avertismente a fost completata la Giurgiu, Dorel Stoica si Robert Saceanu neputând participa in meciul de vineri, de la ora 17.30, cu Minerul Motru, si poate continua cu Josh Mitchell, aflat la doar un „galben“ distanta pâna la cea de a doua suspendare din acest an.


Juvetii au program dificil


Problemele acestea au venit practic intr-unul dintre cele mai proaste momente, pentru ca Universitatea urmeaza sa dispute partidele decisive, cu Unirea Urziceni, Petrolul, CS Otopeni, Dacia Mioveni, grupari care se mobilizeaza foarte bine pe teren propriu si spera la podium. Sa nu uitam si de Dinamo II, care nu doreste sa evolueze la anul in Divizia C.


Nici situatia de acasa nu este prea roz, disperarea celor de la Minerul Motru, Poiana Câmpina, FC Sibiu facându-ne sa credem ca nu va fi prea usor.


Sa nu mai punem la socoteala intentia celor de la CSM Vâlcea de a bate la Craiova ca sa ocupe locul secund, obtinând in acest fel viza catre Divizia A.


Ar mai fi si problema celor trei puncte câstigate in meciul cu Astra, care ramân inca sub semnul intrebarii, iar daca se pierd la „masa verde“ toata situatia se complica foarte mult.


Deci lupta continua si, din pacate, Ovidiu Stinga trebuie sa-si calculeze cu mare atentie pasii din pregatire, pentru ca diferenta de puncte de care beneficiaza Universitatea nu confera inca siguranta, mai ales ca evolutiile slabe s-au cam inmultit.


Oricum, este greu de crezut ca Universitatea va pierde prima pozitie, dar nimic nu este imposibil, iar cei care si-au asumat raspunderea pâna acum sunt obligati sa mentina aceasta linie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS