15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLogoditi cu ghinionul

Logoditi cu ghinionul

Inter Gaz – Minerul Motru 3-2


• Stadion „Popesti Leordeni“, spectatori: 300.


• Au marcat: Vladescu, ’23, ’85, Bârsan ’74 / Stana ‘7, Volocaru ’48


Inter Gaz: Tufisi – Talpeanu, Vladescu, Cr. Oprea – I. Voicu, Budean (’60, Zamfirescu), Boiciuc, Dumitrescu (’49, Novac), Ursu (’88, G. Mihaita) – Bârsan, Ghirie. Antrenor: Cornel Nica.


Minerul: Munteanu – R. Radoi, Balan, Naicu – Soo, Bertea, B. Popescu (’46, Buca), Stana, Nicoloff – Patrascu (’78, Istinie), Volocaru. Antrenor: Silviu Lung.


• Cartonas rosu: R. Radoi (’84).


• Au arbitrat: R. Dumitru – B. Medrea, V. Cristea.


Minerul Motru ramâne logodita cu ghinionul, fiind invinsa pentru a doua oara in ultimele minute de joc in numai trei zile. Daca Astra a câstigat la Motru cu un singur gol, Inter Gaz a fost nevoita sa marcheze de trei ori pentru a-si asigura victoria in fata „minerilor“. Echipa lui Silviu Lung a pierdut puncte pretioase in fata unor contracandidate la retrogradare, dar inca pluteste deasupra liniei care desparte esalonul secund de Divizia C. Cu un sfert de ora inainte de final, motrenii conduceau cu 2-1, insa greselile individuale ale lui Romeo Radoi si Munteanu i-au curatat de puncte. Meciul a fost la discretia oltenilor, care au dominat 74 de minute, reusind sa puncteze de doua ori, prin Stana si Volocaru. Gazdele au fost periculoase prin fazele fixe, acestea reprezentând pâna la urma cheia celor trei puncte.


Un corner executat in minutul 74 a fost respins gresit de Radoi, iar Bârsan a punctat pentru 2-2. Acelasi Radoi, aflat intr-o zi slaba, a fost eliminat corect câteva minute mai târziu pentru al doilea galben, iar lipsa acestuia s-a facut simtita pe tabela de marcaj. Dupa câteva interventii bune in prima parte a jocului, Munteanu si-a dat si el in petic in minutul 85, când la o lovitura libera executata de Vladescu nu a reusit sa loveasca mingea, care s-a scurs in plasa.


Desi este multumit de jocul echipei sale, Silviu Lung nu-si explica seria esecurilor si este gata sa renunte din nou la banca tehnica a Minerului Motru. „Echipa joaca fotbal, iar baietii s-au daruit. Am facut in tur sase rezultate de 0-0, iar acum dam doua goluri si nu putem sa luam nici un punct. Rezultatele nu sunt pe masura jocului si asta ma intristeaza si ma doare. Nici nu mai vreau sa ma mai intorc la Motru, mi-e rusine de oamenii de acolo“, a declarat Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS