16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024

Meci de infarct

Dupa ce au fost conduse cu 2-0, fetele de la Universitatea si-au revenit si au câstigat cu 3-2, intr-un final entuziasmant, meciul cu principala contracandidata la promovare, CSM Lugoj.


In prima zi a turneului de baraj, Universitatea s-a reintâlnit cu CSM Lugoj, echipa ce le invinsese pe oltence in campionat atât la Craiova, cât si la Lugoj. Ieri, in primul set, CSM Lugoj a condus tot timpul si s-a impus la un scor strâns, 25-23. Lucrurile pareau schimbate in al doilea set, oltencele fiind la cârma jocului, cum se spune, conducând la un moment dat cu 20-15. Greseli individuale au facut ca si acest set sa se termine cu victoria oaspetelor, la acelasi scor, 25-23. Dupa acest 0-2, urmatoarele doua seturi au fost spectaculoase, iar Universitatea si-a revenit, egalând situatia la seturi. A fost 25-20 (setul III) si 25-19 (setul IV) pentru oltence si astfel, la 2-2, s-a intrat in ultimul act al intâlnirii cu spectatorii in picioare. Finalul a fost, cum spuneam, aproape de infarct, iar evolutia scorului (Craiova – Lugoj) ne scuteste de comentarii: 1-4, 5-8, 10-10, 11-11,14-14 si16-14!


Cotoranu: „Avem meci foarte greu cu Constanta“


Dupa intâlnire, antrenorul Cotoranu a afirmat: „Am inceput mai slab meciul, 0-2 la seturi, dar conteaza finalul, faptul ca am câstigat. Daca fetele erau mai atente, puteam sa câstigam si primele doua seturi. Ne asteapta un meci foarte greu mâine (astazi, n.r.), cu Volei Club 2004 Constanta. Zic asta deoarece noi am jucat cinci seturi grele, in timp ce adversarul nostru s-a impus lejer astazi (ieri – n.r.), in doar trei seturi. Spectatorii au fost alaturi de fete doar atunci când ele si-au revenit, incepând cu setul al treilea. Avem nevoie de incurajari si la greu!“. Adrian Cotoranu a inceput meciul cu sextetul: Pusa Dina, Violeta Moruntale, Ioana Toma, Corina Calefariu, Alina Ciorteanu si Georgiana Anghelut. Libero: Lucia Solcan. Au mai intrat: Liana Smarandache, Despina Paraschiv si Andreea Clincea. Liana Smarandache poate fi considerata cea mai buna jucatoare a Universitatii, in conditiile in care n-a jucat aproape un an. S-au mai remarcat: Dina Pusa si Lucia Solcanu. Au arbitrat corect: Toader Corcodel – Oana Sirb (Bucuresti).


In celalalt meci: Volei Club 2004 Constanta – LPS Focsani 3-0.


Programul de astazi: CSM Lugoj – LPS Focsani (ora 15,30) si Universitatea -VC Constanta (ora 17.30).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS