18.1 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDe luni incepe spectacolul

De luni incepe spectacolul

Turneul de fotbal in sala pentru copii dotat cu Cupa Municipiului Târgu Jiu, editia a II-a, care va avea loc in perioada 17-21 aprilie, strânge luni la start 30 de cluburi locale si nationale, totalizând 63 de echipe si peste 750 de participanti, un numar dublu fata de prima editie. Competitia se va desfasura la cinci categorii de vârsta, 1993, 1994, 1995, 1996 si 1997, in trei sali regulamentare, Sala LPS, LTV si Sala Sporturilor.


Dupa succesul de anul trecut, Cupa Municipiului a primit sprijinul FRF, care va fi reprezentata la Târgu Jiu de Gheorghe Filipeanu, membru in Comisia de Copii si Juniori. Asociatia Judeteana de Fotbal, unul dintre organizatori, va asigura gratuit arbitri si observatorii, contributia fiind de 30 de milioane de lei.


Directorul general al CS Pandurii Lignitul, Viorel Temelescu, sustine competitia cu scopul de a forma fotbalisti pentru divizionara A. „Ne implicam la Cupa Municipiului din dorinta de a ajuta fotbalul juvenil, sa reusim sa ne cream copiii nostri, sa nu mai fim nevoiti sa platim fotbalisti cu contracte foarte mari si cu inima departe de echipa“, a declarat Temelescu.


Turneul va debuta luni cu jocurile din grupe, iar seara centrul municipiului Târgu Jiu va gazdui festivitatea de deschidere, care are in program dansuri sustinute de copiii de la Palatul Copiilor, momente ale Scolii Populare de Arta, in memoriam antrenorul Traian Predulescu, decedat anul trecut, un film al editiei trecute a competitiei si un miniconcert al solistei Delia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS