23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii au dezamagit

Suporterii au dezamagit

Un factor deranjant, consemnat in meciul cu Inter Gaz, a fost asistenta publicului, numarul redus de spectatori nefiind in concordanta cu numele Universitatii si cu ce era altadata in tribune. Chiar daca vremea nu a fost prietenoasa sau pretul biletelor a fost piperat. Mai ales ca favoritii veneau dupa cea mai frumoasa victorie din tot campionatul, ca sa nu mai punem la socoteala ca echipa lor de suflet este lidera si este foarte aproape sa revina in primul esalon.


Nimeni nu concepea faptul ca dupa spectacolul oferit in meciul cu Juventus tribunele stadionului nu vor gazdui cel putin cinci mii de fani. Si totusi, tribunele au fost pustii, mai goale decât cele din esalonul trei din Italia.


Cu siguranta rezultatul final era altul daca erau câteva mii de suflete in tribune si puneau presiune pe adversar, indemnându-si totodata favoritii spre victorie. Sa nu uitam de „episodul“ Astra, când jucatorii oaspeti au fost timorati si au preferat sa stea pe banca de rezerve decât sa se incalzeasca.


Oricum, cinste celor câteva sute de fanatici care au binevoit sa plateasca suma „exorbitanta“ a biletelor si sa infrunte frigul si ploaia…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII