22.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGhinion pentru Minerul Motru

Ghinion pentru Minerul Motru

Rapid II – Minerul Motru 1-0


• Stadion „Electromagnetica“, spectatori 200.


• A marcat: A. Petrescu ’91


Rapid II: Dolha – R. Oprea, Zeciu, D. Dumitrescu – M. Calin, G. Ene, T. Petrea, Nicorec (’78, Negrut), Tincu (’82, Lipa) – Chiriac (’74, Cretu), A. Petrescu. Antrenor: Mihai Stoica.


Minerul: Munteanu – R. Radoi, Balan, Naicu – Bertea, B. Popescu, Stana, Apostol (’61, Buca), Nicoloff – Volocaru (’80, Istinie), Patrascu (’80, Mieila). Antrenor: Silviu Lung.


• Au arbitrat: M. Draganescu – E. Crângasu, P. Geambazu.


Din pacate pentru gorjeni, meciul dintre Rapid II si Minerul Motru a tinut ceva mai mult de 90 de minute, suficient pentru bucuresteni de a transa de partea lor victoria.


In disperare de cauza, gazdele au aruncat toate baloanele in careul „minerilor“, iar unul a produs urmari pe tabela. Beniamin Popescu, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, a respins gresit pâna la Petrescu, care, din noua metri, a sutat din vole direct la colt.


„Am luat gol in ultima faza. Am dominat jocul, prima repriza total. Nicoloff a scapat singur cu portarul si a sutat in el. Suntem blestemati, luam aici gol in ultimul minut, cu Câmpina la fel, cu Vâlcea au scos de pe linia portii in prelungiri. Ghinion. Nu ma gândeam la un punct, ci la trei si când colo in ultimele secunde nici punctul acela nu l-am luat“, a declarat suparat Silviu Lung.


Fara victorie in primele patru etape ale returului, meciul de miercuri cu Astra Ploiesti capata un caracter aproape decisiv pentru „mineri“ in lupta pentru supravietuire in Divizia B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS