12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung, suspendat trei etape

Silviu Lung, suspendat trei etape

Antrenorul Minerului Motru, Silviu Lung (foto), a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce a fost eliminat in meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, de pe teren propriu, incheiat 1-1. Tehnicianul a fost trimis in tribuna in minutul 53 al jocului de centralul Marius Bocaneala din cauza protestelor repetate la deciziile sale.


Lung nu s-a prezentat la judecata comisiei din cauza unor probleme familiale si, pe lânga cele trei etape de suspendare, a fost sanctionat cu o amenda de 14 milioane de lei vechi.


„I-am spus lui Bocaneala sa fie corect si m-am ratoit putin la el. Atât. Nu comentez sub nici o forma decizia comisiei. Nu m-a interesat sa aflu ce a scris in raport si nici nu m-am prezentat la judecata din cauza unor probleme in familie. Banuiesc ca din aceasta cauza a fost si mai drastica decizia lor. Au crezut probabil ca suntem Barcelona“, a comentat Lung sanctiunea dictata impotriva sa.


Nici Nedelea nu a scapat ieftin dupa ce a vazut cartonasul rosu dupa incheierea partidei, in drum spre vestiare. Fotbalistul va sta departe de gazon doua etape si trebuie sa achite o amenda de sase milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS