12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus, urmatoarea tinta

Juventus, urmatoarea tinta

Atacantii lui Stinga au prins din nou gustul victoriei, dupa ce, in runda precedenta, Baird a reusit sa sparga gheata si sa dea tonul in ofensiva.


Penultima repetitie de dinaintea intâlnirii cu Juventus Bucuresti, desfasurata pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, de la ora 11.00, i-a gasit in prim-plan pe atacanti. Baird, Gane si Dina au demonstrat o pofta nebuna de fotbal, atât in timpul miutelor, cât si la celelalte exercitii impuse de Ovidiu Stinga, trioul ofensiv fiind foarte activ.


In ciuda faptului ca juniorii s-au straduit din rasputeri sa mentina cadenta, primind si incurajari din partea colegilor mai mari, „sperantele“ au dovedit ca mai au multe de invatat, lacunele acestora fiind taxate de fiecare data de „olandez“. Cel mai certat junior a fost Octavian Traistaru, mijlocasul craiovean primind foarte multe observatii la finalul antrenamentului.


Nu sunt indisponibili


Ghinionul care s-a abatut asupra lotului alb-albastru de la reluarea pregatirilor, infirmeria fiind plina aproape tot timpul, pare sa fi luat sfârsit. In afara lui Florin Costea si Razvan Fritea, a caror soarta este bine cunoscuta, Ovidiu Stinga nu a mai intâmpinat probleme cu privire la alcatuirea formatiei, alb-albastrii fiind apti de efort. Doar Alex Piturca a absentat de la „lectia“ predata de „olandez“, atacantul craiovean fiind trimis la echipa „satelit“, care va sustine astazi, de la ora 17.00, un meci foarte important cu Petrom Chimia. La sedinta de ieri-dimineata, tehnicianul Universitatii s-a bazat pe serviciile a 21 de fotbalisti: Bornescu, Neagoe, Dananae, Preda, Busu, Firtulescu, A. Ionescu, Baird, Dina, Gane, Velcovici, Mitchell, Al. Costea, Stemat, Gaman, Stavaru, Saceanu, Traistaru, D. Stoica, Vârlan si Ciuca.


Ultimele „retusuri“ vor avea loc astazi, tot de dimineata si tot pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, când Ovidiu Stinga va trage linie si se va hotari asupra celor care vor efectua deplasarea. Delegatia Universitatii va parasi Bania in jurul orei 15.30, urmând sa innopteze in Bucuresti, la hotel „Crystal Palace“, patronat de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.


Suporteri in Colentina


Universitatea va beneficia si cu Juventus de aportul suporterilor olteni, pe stadionul „Colentina“ din Bucuresti fiind asteptati aproximativ patru-cinci sute de ultrasi. Acestia nu vor efectua deplasarea intr-un mod organizat, fiecare mergând pe cont propriu, singurul lucru de care vor beneficia fiind faptul ca organizatorii nu vor percepe taxa de intrare la meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS