12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHizo si Motroc, rapidisti de nevoie

Hizo si Motroc, rapidisti de nevoie

„Dulaul“ are la activ trei mandate pe banca tehnica a Rapidului si cunoaste ca nimeni altul atmosfera din sânul echipei. Indiferent de rezultatul jocului din aceasta seara, giulestenii vor veni la Târgu Jiu foarte motivati. Jocul de pe „Municipal“ nu va fi usor, chiar daca Razvan Lucescu a anuntat ca are doar 14 jucatori valizi. Doar Marius Constantin si Grigore vor fi suspendati, restul putând fi recuperati pâna la ora jocului de la Târgu Jiu. „Mai bine sa bata Rapidul, gândind prin prisma echipei la care antrenez acum, Pandurii, si nu pentru ca am activat acolo. Cu exceptia lui Marius Constantin si Nicolae Grigore, suspendati, toti vor fi apti. Lui Perja, daca i se confectioneaza o masca de protectie, joaca fara probleme la Târgu Jiu“, crede Hizo.


Oboseala care ar surveni dupa meciul din Cupa UEFA nu se ia in calcul la o echipa de talia Rapidului. „La Rapid sau la Steaua nu se pune problema sa intâlnim o echipa obosita. Ei joaca de o luna jumatate din trei in trei zile si nu mai sunt obositi. Nici o stare euforica nu poate fi in cazul in care se califica. Este foarte greu la acest nivel sa se vorbeasca de abuzuri, merg toti la o masa dupa aceea, dar nu se duce nimeni sa bea. Daca va fi nevoie, poate ca Razvan va menaja o serie de jucatori asa cum a menajat si in jocul precedent. Dar acolo si jucatorii de rezerva sunt tot la nivelul titularilor. Pancu este odihnit si nu va evolua joi (astazi – n.r.), pentru ca nu are drept de joc, deci va juca sigur duminica“, a anticipat Hizo sirul evenimentelor din tabara adversarilor de duminica.


„Ar fi bine sa bata Rapidul“


Lipsa de motivatie nu poate fi luata in calcul in cazul giulestenilor, chiar daca se vor bucura sau vor fi tristi dupa partida de pe „Lia Manoliu“. „Rapid va veni motivata. Si daca se califica si daca nu se califica, va fi la fel de greu pentru ca, probabil, va juca cu cea mai buna formula. Victoria de la Timisoara i-a adus pe locul trei, aproape de Steaua si Dinamo. Nu se stie ce se intâmpla, sunt trei puncte puse in joc si vor face tot ce depinde de ei ca sa câstige meciul“, crede Hizo.


Secundul lui Viorel Hizo, Florin Motroc, si-a construit cariera de fotbalist sub Podul Grant si este suporterul giulestenilor, carora le da prima sansa: „Este un meci intre doua echipe in forma, care practica poate cel mai frumos fotbal din tara, diferenta fiind facuta de echipa care va fi mai proaspata. Va fi un meci care se va decide in urma unor executii personale, pentru ca asa se intâmpla de fiecare data când se intâlnesc team-uri apropiate ca valoare. Rapid are cele mai multe sanse, mai ales ca pe stadionul «Lia Manoliu» vor fi mai multi rapidisti. Pentru noi ar fi mai bine sa bata Rapidul. Vor veni la Târgu Jiu sa se protejeze, in plus or sa menajeze si câtiva titulari“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS