12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContestatia a ramas in picioare

Contestatia a ramas in picioare

Oficialii Astrei au reusit sa intoarca situatia ca la Ploiesti, obtinând amânarea sedintei cu doua saptamâni, pornind totodata razboiul cu oficialii olteni.


Desi contestatia depusa de Astra Ploiesti parea o lupta pierduta, persoane din cadrul FRF afirmând ca memoriul urma sa fie respins astazi si pe cale legala, pentru ca Universitatea a remediat defectiunea nocturnei in mai putin de o ora, acest lucru nu s-a mai intâmplat.


Spre surprinderea oficialilor craioveni, membrii Comisiei de Disciplina au analizat acest caz si, la cererea ploiestenilor, au amânat sedinta peste doua saptamâni.


Acest lucru l-a iritat pe Ovidiu Costesin, care nu s-a sfiit sa afirme ca totul a luat o turnura nefavorabila din pricina presiunilor facute de persoane foarte importante din Ploiesti. In plus, directorul executiv al Stiintei a acuzat amatorismul de care au dat dovada rivalii, reprezentantii Astrei afirmând in fata „judecatorilor“ ca nu au reusit sa pregateasca „pledoaria“, deoarece nu stiau ce a fost consemnat in raportul de joc al observatorului si cel al arbitrului.


Costesin: „Nu au valoare morala“


„Am crezut ca este o ratacire de moment a celor de la Astra, dar m-am inselat. A venit o armata la sedinta, Mircea Stoenescu, presedintele demis dupa meci, Costel Pana, actualul presedinte, si doi avocati. S-au aliat cu Petrolul si cu persoane foarte importante din «peisajul» fotbalistic, au facut presiuni asupra membrilor comisiei. Un amatorism total din partea lor, au cerut un nou termen de judecata pentru ca nu stiau ce scrie in raportul observatorului si al arbitrului. Culmea este ca l-au si obtinut“, a spus Costesin.


„Stiu ca fotbalul se ghideaza dupa principiul «fair-play», termen strain pentru cei de la Astra. Era 5-0 la pauza, ce mai voiau? Acum incearca sa ne fure fara sa aiba vreun temei. Cum sa pierdem la «masa verde»? Este inadmisibil asa ceva. Sper ca Inter Gaz sa câstige sâmbata la Ploiesti si sa faca dreptate. Sa-i trimita acolo unde le este locul, adica in Divizia C“, a completat oficialul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII