18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVillarreal, aproape de performanta

Villarreal, aproape de performanta

Inter Milano se va deplasa in Spania, pentru partida de marti, cu Villarreal, având in spate un minim avantaj luat in tur, 2-1, si va juca pe un stadion mai putin norocos pentru echipele italiene care l-au vizitat. „Submarinul galben“ a reusit in trecut sa câstige toate cele trei meciuri disputate cu formatii din Serie A, ultima dintre victorii inregistrându-se in sezonul 2003/2004, 2-0 in fata Romei, in sferturile de finala ale Cupei UEFA. In cazul in care va reusi sa acceada in semifinale, Villarreal va realiza o performanta istorica, spaniolii aflându-se la prima participare in Liga Campionilor. Omul caruia suporterii iberici trebuie sa-i multumeasca pentru ca le-a tinut aprinse sperantele este atacantul uruguayan Forlan, cel care a reusit sa deschida scorul in meciul tur, pentru italieni punctând apoi Adriano si Martins.


Inter va merge in Spania cu efectivul complet, inclusiv cu Luis Figo, absent in tur din cauza unei accidentari, dar Cruz si Pizarro trebuie sa fie atenti sa nu primeasca „galben“ pe „El Madrigal“ pentru a juca si in urmatorul meci.


Antrenorul celor de la Villarreal, Manuel Pellegrini, va putea conta marti pe Alessio Tacchinardi, Josico si Arrubarrena, care fusesera suspendati pentru meciul de pe „San Siro“.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS