18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuperioritate confirmata

Superioritate confirmata

Ploiestenii au venit cu temele nefacute in Banie, fapt care i-a costat enorm, cele cinci goluri primite pâna la pauza asigurând victoria elevilor lui Stinga.


Provebul cu buturuga mica nu s-a adeverit vineri seara, pe „Ion Oblemenco“, Universitatea demonstrându-si valoarea cu vârf si indesat in fata Astrei, o echipa apatica, fara o conceptie clara de joc. Cu toate ca deznodamântul intâlnirii era cunoscut inca de la pauza, diferenta fiind de cinci goluri, alb-albastrii au tremurat serios in privinta victoriei din pricina instalatiei de nocturna. Din fericire, defectiunea a fost remediata in timp util, si partida a putut continua in conditii normale, gândul ploiestenilor legat de o victorie la „masa verde“ fiind spulberat.


Prima repriza, un spectacol total


Alb-albastrii au intrat decisi sa rezolve problema inca din prima repriza, fapt care s-a si intâmplat, prima modificare de scor având loc in minutul cinci, prin Ciuca. Dupa numai câteva minute, Daniel Zdrânca se vedea nevoit sa scoata mingea din plasa pentru a doua oara (

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS