22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vom ramâne in Divizia C“

„Vom ramâne in Divizia C“

In etapa de ieri a Diviziei C, satelitul Universitatii nu a jucat, dar a contabilizat trei puncte deoarece adversarul s-a retras din campionat.


In seria C5, inainte de reinceperea campionatului in aceasta primavara, Agromec Simian, „lanterna rosie“ a seriei, s-a retras deoarece nu avea nici o sansa de salvare de la retrogradare, mehedintenii facându-se de râs in turul campionatului: n-au câstigat nici un meci din cele 13 partide disputate.


Ieri, Universitatea II ar fi trebuit sa joace in deplasare, cu Agromec Simian (in tur, 1-0 pentru alb-albastri), dar a stat – s-au antrenat – si a primit din oficiu trei puncte. Vinerea viitoare, in etapa a 15-a, elevii tehnicienilor Aurel Beldeanu (foto), George Bita si Mircea Otet joaca acasa, un derbi craiovean, cu Chimia Petrom. Oricum, situatia „Primaverii“ nu este deloc buna in acest moment.


Fara pasi gresiti acasa


Directorul tehnic al satelitului, Aurel Beldeanu, a afirmat: „Astazi (ieri – n.r.), fara sa muncim, am luat trei puncte! Iar in etapa trecuta, am piedut acasa trei puncte care erau importante pentru noi in acest moment critic. Infrângerea de saptamâna trecuta, 0-1 cu Minerul Mehedinti, poate si nu prea poate fi considerata o surpriza… Nu vreau sa scuz esecul, dar am jucat cu o formatie care lupta pentru promovare, o echipa cu experienta. Ne-au dat un gol foarte repede, prin minutul cinci, iar jucatorii Universitatii II, cu moralul la pamânt, n-au reusit sa se concentreze si astfel sa fi schimbat rezultatul. Nu mai au importanta acum aceste explicatii. Conteaza viitorul, nu? Nu mai putem sa ne permitem pasi gresiti acasa, iar din meciurile din deplasare trebuie sa ciupim puncte, cum se spune. Si cred ca aceia care evolueaza la satelit inteleg asta, adica faptul ca trebuie sa ne realizam obiectivul. Jucatorii trebuie sa nu uite ca joaca la Universitatea Craiova, chiar daca la echipa a doua! Personal, cred ca vom ramâne in Divizia C“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS