22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerii, cu gândul la victorie

Minerii, cu gândul la victorie

Minerul Motru – CSM Vâlcea


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Minerul: Munteanu – Apostol, Balan, R. Radoi – Bertea, Nedelea, B. Popescu, Soo, Nicoloff – Buca, Patrascu. Antrenor: Silviu Lung.


CSM: Pampea – Dumitru, Raicu, Cumpanasu, Cercel – Georgescu, Bolcu, Savu, Murineanu – Pena, Ciortan. Antrenor: Adrian Furnica.


• Vor arbitra: M. Bocaneala – D. Rosu, V. Bostina.


Tehnicianul Motrului crede intr-o mobilizare exemplara a elevilor sai care vor sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.


Minerul Motru nu a gustat in retur din cupa victoriei, dar nici din cea a infrângerii, alegând calea de mijloc, doua remize, cu Poiana Câmpina si FC Sibiu. Duelul echipelor finantate din aceeasi sursa, USMO, mai mult sau mai putin, este foarte important pentru ambele tabere si nu lasa loc de interpretari. Un esec al „minerilor“ i-ar trimite spre divizia C, iar o victorie a oaspetilor le-ar consolida acestora locul doi, cu sanse de promovare.


Tehnicianul Silviu Lung se confrunta cu câteva probleme de lot, având posturi descoperite atât in atac, cât si in aparare. Naicu a acumulat patru cartonase galbene etapa trecuta si este suspendat, portarul Andreescu si fundasul Mieila sunt accidentati. Singura solutie pentru completarea liniei defensive de trei, preferata de Lung, este Apostol, pentru ca Nueleanu nu mai prezinta incredere pentru tehnician, dupa ce s-a facut vinovat de semiesecul cu Câmpina. In privinta liniei de mijloc, Patru abia a renuntat la ghips, dar Bertea (foto) il poate inlocui in banda dreapta fara probleme, in timp ce in atac Volocaru mai trebuie sa dea jos câteva kilograme pentru a intra in vederile antrenorului. „Am incredere in baieti ca se vor mobiliza si vor obtine victoria. Numai un succes acum le-ar da jucatorilor forta sa mearga mai departe“, a spus Silviu Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS