16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria cu Juventus este obligatorie

Victoria cu Juventus este obligatorie

Dupa esecul de acasa cu Universitatea, gruparea din „Orasul Minunilor“ are programat urmatorul meci tot pe terenul propriu.


Echipa antrenata de Nae Ungureanu intâlneste sâmbata dimineata, tot pe terenul stadionului „Parc“, pe Juventus, bucurestenii fiind intr-o situatie critica: locul 15, cu minus 10 la „adevar“. In speranta salvarii de la retrogradare, Juventus a schimbat in aceasta iarna antrenorul principal, Dan Firiteanu fiind inlocuit cu Constantin Stancu. In primele doua meciuri ale returului, „juventistii“ din Colentina au obtinut doar un punct, ceea ce face ca in partida de sâmbata Feleaga, Cl. Tudor si ceilalti sa incerce aproape imposibilul. Mai ales ca, dupa intâlnirea de la Caracal, Juventus primeste, in Bucuresti, vizita liderului, Universitatea, meci programat in etapa a 19-a.


Revansa pentru infrângerea rusinoasa din tur


Despre partida din aceasta sâmbata, Jean Nitulescu (foto), presedintele executiv al gruparii FC Caracal, a declarat: „Pentru cine crede ca meciul cu Juventus este unul usor, se cam insala. Bucurestenii sunt in criza de puncte, sunt pe un loc retrogradabil, adica vin la Caracal sa-si vânda scump pielea, cum se zice. Dar si noua ne sunt necesare cele trei puncte ale intâlnirii. In plus, echipa noastra are de luat si o revansa fata de meciul tur, când, surprinzator, Juventus ne-a administrat un categoric 4-0. Obligatoriu trebuie sa câstigam sâmbata, suporterii echipei noastre trebuie sa uite astfel infrângerea din meciul cu liderul, Universitatea“.


Pentru intâlnirea cu Juventus nu are drept de joc Pasare, suspendat pentru cumul de patru cartonase galbene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS