16.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpectacol fara goluri

Spectacol fara goluri

Benfica – Barcelona 0-0


• Stadion „Da Luz“, spectatori: 63.000.


Benfica: Moretto – Rocha, Luisao, Anderson, Leo – Beto, Petit, M. Fernandes – Simao, Geovanni (’68, Karagounis), Robert (’46, Miccoli). Antrenor: Ronald Koeman.


Barcelona: Valdes – Belletti, Oleguer, Motta, Van Bronckhorst – Deco (’76, Gabri), Van Bommel, Iniesta – Larsson (’76, Giuly), Eto’o, Ronaldinho. Antrenor: Frank Rjikaard.


• Cartonase galbene: Miccoli / Iniesta, Deco, Belletti.


• A arbitrat: Steve Bennett (Anglia).


Mansa tur dintre Benfica Lisabona si FC Barcelona s-a terminat cu o remiza alba, dar la fel de bine se puteau marca cel putin sase goluri, la ocaziile pe care si le-au creat cele doua echipe. Pe „Da Luz“ a fost un adevarat regal fotbalistic din care a lipsit doar golul. Prima repriza a apartinut in totalitate catalanilor, insa Moretto, al patrulea portar din lotul Benficai, a facut minuni in fata lui Ronaldinho, Eto’o si Van Bommel, la ultimii doi in situatie de unu la unu. Plus ca suturile lui Deco, Iniesta si Van Bommel au ocolit de putin poarta.


In partea secunda, o data cu intrarea lui Miccoli, lusitanii au inceput sa conteze in atac. Au fost aproape de gol prin Geovanni, Simao si Miccoli si au fost privati de un penalti, dupa ce mingea sutata de ultimul a atins mâna lui Motta. Barcelona a avut in schimb doua bare, la suturile lui Larsson si Motta.


Ronald Koeman a sperat la un final fericit, cum s-a intâmplat in dubla cu Liverpool, dar pâna la urma s-a declarat multumit cu egalul, la fel ca si omologul sau, Frank Rijkaard. „Barcelona si-a creat multe ocazii in prima repriza, când noi am fost un pic nervosi. In partea a doua, ne-am imbunatatit jocul, iar in ultimele 20 de minute am fost superiori din punct de vedere fizic. Barca ramâne favorita, dar noi ne vom juca sansa pe «Nou Camp»“, a spus Koeman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS