16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme medicale la Pandurii

Probleme medicale la Pandurii

Sava, Buta si, mai nou, Perisic sunt incerti pentru jocul cu FCM Bacau, toti acuzând probleme de sanatate.


Viorel Hizo nu are decât sa gaseasca alte solutii pentru a suplini importantele absente din lot, deoarece contributia medicului echipei Valerian Dârnu la recuperarea jucatorilor cu probleme medicale este aproape nula. Fundasul Dragan Perisic sufera de discopatie lombara si a devenit indisponibil pentru meciul cu FCM Bacau. Lipsa unei vizite medicale amanuntite inaintea semnarii contractului a generat aceasta situatie, vina purtând-o, in opinia „Dulaului“, medicul echipei Valerian Dârnu. „Ar fi trebuit sa stie ca sufera de asa ceva când l-am adus aici, nu sa descoperim acum“, a spus Hizo, nemultumit ca mai pierde un jucator de baza. Perisic nu a fost folosit nici la Iasi etapa precedenta, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene.


Buta va juca nepregatit


Cornel Buta, care s-a ales cu o contractura la antrenamentul de duminica, se afla sub tratament, dar nu prea are cine sa i-l administreze. „Buta a trebuit sa dea telefon dupa doctor ieri sa-i faca o injectie. Degeaba mi-l recupereaza pâna sâmbata pentru ca eu nu l-am avut nici un minut la antrenament in aceasta saptamâna. Un joc de acasa nu seamana cu unul din deplasare. Il iau nepregatit“, a sustinut Hizo.


Si situatia lui Sava ii da batai de cap „Dulaului“, acesta incercând sa-l tina „in priza“ pe fotbalist, in limita posibilitatilor, la sala de forta sau cu alergari usoare. Dupa ce a pierdut partida de la Iasi, „Savarina“ risca sa absenteze si cu Bacaul, din cauza unei intinderi de ligamente. Abia ieri, dupa zece zile de la accidentare, fotbalistul a fost supus unui RMN. „Asta trebuia facut a doua zi dupa meci, nu dupa zece zile. Noi asteptam sa se vindece de la natura, pe când alte echipe ii recupereaza in trei zile“, si-a spus Hizo nemultumirile in legatura cu prestatia medicului Dârnu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS