21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii investesc in terenuri cu gazon sintetic

Gorjenii investesc in terenuri cu gazon sintetic

Siguri ca Pandurii Târgu Jiu nu va retrograda in acest sezon, conducatorii divizionarei A sunt hotarâti sa investeasca masiv in aceasta vara in infrastructura. O suprafata de joc sintetica este prioritatea numarul unu, aceasta urmând sa fie construita in cadrul Complexului Sportiv Municipal, in colaborare cu clubul CS Pandurii, finantat de ANS. Ultimii vor contribui cu terenul, iar divizionara A cu banii, aproximativ 150.000 de euro pentru o suprafata de joc de dimensiuni regulamentare.


Din pacate, aparitia terenului sintetic va afecta alta ramura sportiva, tenisul, deoarece vor disparea cele doua terenuri de zgura. Lânga terenul II cu iarba, Pandurii Târgu Jiu intentioneaza sa amenajeze alte doua terenuri similare, dar de dimensiuni reduse.


Alt teren sintetic destinat minifotbalului si tenisului se va construi in cadrul Complexului Sportiv Municipal, Consiliul Local Târgu Jiu hotarând concesionarea prin licitatie publica a unei suprafete de 2.720 de metri patrati. Terenul va avea instalatie de nocturna, va cuprinde obligatoriu dotari pentru ambele discipline sportive, iar concesiunea se intinde pe 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS