12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOlaroiu a câstigat duelul cu Hagi

Olaroiu a câstigat duelul cu Hagi

Steaua s-a impus duminica seara, cu 2-1, in fata echipei Poli Timisoara, mentinându-se astfel la doua puncte in urma liderei Dinamo.


Derbiul rundei a 18-a a Diviziei A, Steaua – Poli Timisoara, a fost câstigat, duminica seara, de elevii lui Cosmin Olaroiu, care s-au impus cu 2-1. La aceasta partida, care s-a disputat pe stadionul „National – Lia Manoliu“ au asistat 25.000 de spectatori.


Steaua a deschis scorul in minutul 5, prin Nicolae Dica. Vasilica Cristocea a centrat de pe partea dreapta, Daniel Oprita a prelungit cu capul, iar Dica a reluat de la doi metri in plasa portii aparate de Popa. In minutul 22, Steaua si-a marit avantajul prin Banel Nicolita, care a reluat, din cadere, la coltul lung, centrarea lui Dica. Poli Timisoara a redus din diferenta in minutul 40, prin Silviu Balace, care a expediat mingea in vinclul portii lui Carlos cu un sut de la 20 de metri.


Olaroiu: „Am suferit mult“


La conferinta de presa, Cosmin Olaroiu a spus ca Steaua a suferit mult in meciul cu Poli Timisoara, deoarece jucatorii sai s-au speriat dupa ce au primit gol.


„Am reusit sa spargem gheata si sa inscriem pe National, dar am suferit mult. In prima repriza am controlat jocul, nu i-am lasat sa se apropie de poarta noastra, iar când a venit acel gol al lor ne-am speriat putin, am facut pasul inapoi cu teama de a nu avea iarasi un esec, pentru ca un egal tot un esec era“, a spus Olaroiu.


Cosmin Olaroiu a felicitat fosta sa echipa, Poli Timisoara, pentru jocul prestat. „Felicit Timisoara pentru joc. In repriza a doua, am suferit putin, am schimbat multi jucatori, am dat sansa unora care au evoluat mai putin, ca urmare a problemelor de lot si a meciului de joi. Trebuia sa gasesc doua solutii pentru meciul cu Rapid si le-am gasit“, a afirmat Olaroiu.


Hagi: „Era mai meritat un egal“


Gica Hagi a sustinut la conferinta de presa ca Poli Timisoara ar fi meritat sa obtina o remiza in partida de duminica. „Steaua a avut un inceput mai bun, iar noi, in primele 25-30 de minute, am facut greseli care ne-au costat. In a doua repriza meritam mai mult, dar din pacate asta este fotbalul, cine inscrie mai mult câstiga. Acest meci a fost impartit in doua, o repriza a Stelei si una a noastra. Nimanui nu-i convine sa piarda, iar eu sunt obisnuit sa câstig. Pentru Timisoara era o ocazie buna. A fost 2-1, pot spune ca era mai meritat un egal“, a afirmat Hagi.


„Regele“ a spus ca elevii sai au inceput cu trac partida, insa s-au trezit in repriza secunda. „Dupa golul nostru, am vazut ca se poate, am dominat repriza a doua si i-am si felicitat pe jucatori pentru asta. La pauza le-am spus ca se poate marca si golul doi si golul trei. Cu putin noroc, se putea intâmpla“, a opinat Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS