11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtacantii dorm in post

Atacantii dorm in post

Desi numarul atacantilor din lot este mare, gruparea alb-albastra sufera in timpul meciurilor, in ciuda faptului ca la antrenamente acestia au un randament foarte bun.


A mai trecut o etapa din retur si Universitatea nu a izbutit decât o victorie la limita, si asta gratie lui Andrei Ionescu, mijlocasul cu cel mai mare apetit ofensiv. Reusita sa de trei puncte i-a salvat pe colegii din ofensiva, care, in ciuda faptului ca au beneficiat de foarte multe oportunitati de a se remarca, nu au periclitat nici macar o data poarta lui Tibi Lung. Apatia acestora din timpul celor 90 de minute de la Caracal este de neexplicat, pentru ca in timpul sedintelor de pregatire au aratat o pofta nebuna de goluri, Mircea Bornescu si Mihai Neagoe fiind nevoiti sa scoata de nenumarate ori mingea din plasa.


Neinspirati in fata portii


Cu Salih Jaber si Daniel Orac in tribuna oficiala si Alex Piturca pe banca de rezerve, suporterii Universitatii au fost nevoiti sa-si puna sperantele in cuplul Mihai Dina – Michael Baird, iar in final pe experienta lui „Jerry“ Gane. Insa fanii nu au prea avut ce vedea de la nici unul dintre acestia, pentru ca nu au reusit nici macar un sut pe spatiul portii, golul iesind din orice calcule. De altfel, din analiza facuta reiese ca atacantii craioveni nu au mai marcat de la meciul cu Dinamo II, Salih spargând gheata dupa o perioada foarte lunga de „seceta“.


Dina s-a zbatut foarte mult pe teren, a facut presing asupra defensivei caracalene, a colaborat cu mijlocasii, dar nu a reusit sa-si demonstreze calitatile, el neavând nici macar o data sansa de a suta spre poarta. Nici australianul Baird nu s-a dovedit mai inspirat. De altfel, foarte multi suporteri au spus, in momentul inlocuirii acestuia cu Gane, ca Universitatea joaca, in sfârsit, in unsprezece oameni, absenta sa din mecanismul echipei fiind pusa pe seama accidentarii peste care abia a trecut. Desi a avut la dispozitie 20 de minute, Ionel Gane s-a dovedit la fel de „eficace“ precum colegii sai de compartiment, veteranul nereusind sa se remarce in fata „gradinitei“ lui Nae Ungureanu.


In asteptarea reabilitarii


Daca in meciurile cu Rapid II si FC Caracal atacantii olteni nu au reusit sa-si treaca nici macar o data numele pe lista marcatorilor, acestia isi pot achita datoria fata de suporteri in urmatoarea intâlnire, de pe teren propriu. Partida cu Astra Ploiesti, care se anunta extrem de dificila, situatia oaspetilor din clasament fiind disperata, va avea loc vineri, de la ora 19.00, la lumina reflectoarelor de pe „Ion Oblemenco“.


Pâna atunci, suporterii care doresc sa-i vada pe Dina, Baird si Gane marcând va trebui sa se prezinte la sedintele de pregatire ale juvetilor din aceasta saptamâna. Programul impus de Ovidiu Stinga a cuprins un singur antrenament ieri, de la ora 16.00, si va continua astazi cu doua lectii, una de dimineata, de la ora 11.00, si una dupa-amiaza, de la ora 16.00, in timp ce mâine si poimâine Ciuca si compania vor efectua un singur antrenament pe zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS