24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCS „U“ victorie, DWAR infrângere

CS „U“ victorie, DWAR infrângere

Echipa masculina de handbal CS Universitatea Craiova a invins ieri cu scorul 37-30 (19-13) formatia Unirea Sânnicolau Mare, dupa un meci disputat in care craiovenii au vrut parca sa demonstreze ca nu si-au spus ultimul cuvânt, in ciuda situatiei grele cu care se confrunta.


„A fost o victorie muncita, in fata unei echipe organizate, venita in efectiv complet la Craiova, având ca obiectiv sa nu piarda. Baietii s-au daruit exemplar si au reusit sa invinga, iar meritul este exclusiv al lor“, a declarat dupa meci antrenorul Dumitru Mincu.


Acesta a avut la dispozitie doar opt jucatori, dintre care doi portari: Lambu, C. Paun – R. Mihai (4), Purcarea (9), Cordescu (8), Florea (11), Cristea (3), D. Papura (2). Etapa viitoare, CS Universitatea Craiova, echipa penalizata cu doua puncte pentru neprezentarea de la Turda, va evolua in deplasare, in compania echipei HC Jimbolia. Intr-un meci disputat in cadrul Diviziei A feminine, DWAR Craiova a pierdut cu scorul de 26-33 (10-17) in fata formatiei HC Activ Ploiesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS