14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStinga, interesat doar de puncte

Stinga, interesat doar de puncte

FC Caracal – Universitatea


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00, bilet: 10 RON (100.000 de lei vechi).


• Formatii probabile:


FC Caracal: T. Lung – L. Tilihoi, Militaru, A. Negrila, Vodita – S. Popescu, Scinteie, D. Mihai, A. Stancu – A. Luta, Apostol. Antrenor: Nicolae Ungureanu.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, D. Stoica, Mitchell – Dananae, A. Ionescu, Stinga, Saceanu, L. Preda – M. Dina, Baird. Antrenor: Ovidiu Stinga.


• Vor arbitra: M. Draganescu – G. Dan, O. Maier.


• Observator: Fl. Gitejan.


Tehnicianul craiovean a spus ca pentru Universitatea meciul de astazi nu este un derbi, ci un simplu joc de campionat, din care trebuie sa obtina toate cele trei puncte.


Daca din declaratiile oficialilor celor doua grupari a reiesit faptul ca intâlnirea se va decide doar pe terenul de joc, Ovidiu Stinga a dorit sa consolideze aceasta idee, afirmând ca nu este interesat, si nici nu va fi vreodata, de jocurile de culise. „Olandezul“ se bazeaza pe faptul ca echipa sa a crescut foarte mult in valoare, si nu are motive sa-si faca griji, pentru ca alb-albastrii sunt capabili sa câstige in fata oricarui adversar.


„Este normal pentru gazde sa considere intâlnirea cu Universitatea un derbi, pentru ca sunt tot olteni si orgoliul este mare, doar joaca impotriva liderului. Imi pare rau ca sunt multi care cred ca FC Caracal nu isi va apara corect sansele, si as vrea sa-i asigur ca gresesc. Nu am fost interesat niciodata de jocurile de culise si nici nu voi fi, pentru ca sunt de parere ca actualul lot este capabil sa câstige orice intâlnire, deoarece are valoare“, a spus Stinga.


Ii da dreptate lui Ilie Balaci


Dorinta lui Ilie Balaci de a obtine victoria astazi a fost inteleasa de Ovidiu Stinga, care a spus ca este normal sa gândeasca asa pentru ca finanteaza FC Caracal, chiar daca satisfactiile cele mai mari le-a avut in tricoul alb-albastru. Mai mult, antrenorul Universitatii a afirmat ca si el ar proceda la fel daca ar fi pus intr-o situatie asemanatoare. De altfel, „olandezul“ nu ii condamna pe organizatori pentru pretul biletului, pentru ca este normal sa profite de pe urma intâlnirii de astazi.


„Sunt de acord cu Ilie Balaci, când a spus ca doreste sa o invinga pe Universitatea, chiar daca trecutul sau glorios este legat de acest nume, pentru ca finanteaza FC Caracal. In plus, este un tip orgolios caruia nu-i place sa piarda. Si eu as proceda la fel daca ar fi sa-mi apar interesele. Este normal sa fie astfel de reactii“, a spus Stinga.


Ungureanu nu isi va recunoaste fostii elevi


Grupul de jucatori sositi in vara de la FC Caracal poate reprezenta un avantaj pentru Nae Ungureanu, insa Ovidiu Stinga nu este de aceeasi parere, pentru ca jucatorii au crescut foarte mult in valoare, iar acest lucru il va surprinde pe „Rosu“. De asemenea, „olandezul“ este convins ca Madalin Ciuca si restul jucatorilor cooptati in vara sunt legati sufleteste de rivala de astazi, dar ei sunt profesionisti si vor trece peste acest impediment.


„Nu stiu daca este un avantaj pentru FC Caracal faptul ca Nae Ungureanu cunoaste foarte multi jucatori de la Universitatea. Parerea mea este ca va fi un dezavantaj pentru el, deoarece Ciuca si ceilalti au crescut foarte mult in valoare in acest an si va fi surprins când va constata acest lucru in timpul meciului. Despre jucatorii care au venit in vara de la rivala, sunt convins ca sunt legati sufleteste de acea echipa, dar asta nu ii va impiedica sa obtina victoria, pentru ca trebuie sa fie profesionisti“, a afirmat tehnicianul Universitatii.


„Sunt pregatiti pentru victorie“


Antrenorul gruparii alb-albastre este de parere ca elevii sai nu pot obtine un rezultat negativ in fata celor de la FC Caracal, pentru ca sunt pregatiti din toate punctele de vedere. Stinga a afirmat ca amânarea etapei a 17-a a fost de bun augur, pentru ca au putut fi puse la punct destule lucruri. In plus, au revenit si jucatorii accidentati.


„Este un meci important pentru noi, din care trebuie sa iesim invingatori. Baietii sunt pregatiti pentru victorie, au un moral bun si nu cred ca va exista vreun motiv de ingrijorare. Tot ce trebuie sa faca ei este sa joace, sa-si impuna valoarea, restul vine de la sine“, a incheiat Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU