11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStinga pregateste capcanele

Stinga pregateste capcanele

Atacantii Universitatii au demonstrat o pofta nebuna de joc la antrenamentul sustinut ieri, atât „Jerry“ Gane, cât si Michael Baird fiind in prim-planul finalizarilor.


Amânarea etapei a 17-a a fost privita din doua unghiuri diferite, insa, in cele din urma, totul a iesit foarte bine. Desi suporterii Universitatii se temeau de faptul ca favoritii erau predispusi la relaxare, acest lucru nu s-a intâmplat, meritul apartinându-i lui Ovidiu Stinga, care a reusit sa-si mentina elevii conectati la competitie. Alt lucru benefic gruparii alb-albastre a fost consemnat de refacerea multor jucatori care s-au confruntat cu probleme medicale, pe lista convalescentilor ramânând doar Razvan Fritea. Concluzionând, antrenorul craiovean poate spune ca pauza competitionala a fost binevenita, pentru ca a reusit sa faca multe retusuri, iar mecanismul a inceput sa functioneze pe placul sau.


Apti de razboi


Daca zilele trecute alb-albastrii au fost nevoiti sa-si desfasoare activitatea pe terenurile din Lunca, sau pe stadionul „Tineretului“ in cel mai bun caz, pentru ca acestea au suferit mult din pricina vremii nefavorabile, de ieri lucrurile s-au indreptat. Juvetii s-au putut pregati in cele mai bune conditii, terenul secund din complexul sportiv „Ion Oblemenco“ fiind impecabil, fapt recunoscut si de staff-ul craiovean.


Spre deosebire de antrenamentele precedente, la sedinta de ieri a Universitatii au lipsit sperantele Al. Costea, Covalenco, Lung jr., Barboianu, Anghel si Clarke, juniorii fiind cedati la echipa a doua, care intâlneste astazi, de la ora 16.00, pe stadionul „Electroputere“, formatia Minerul Mehedinti. Cu alte cuvinte, Ovidiu Stinga si-a definitivat lotul de jucatori cu care va aborda intâlnirea de mâine, fiind vorba despre portarii Mircea Bornescu si Mihai Neagoe si jucatorii de câmp: Ciuca, D. Stoica, Mitchell, Dananae, Saceanu, A. Ionescu, Stemat, Ignat, Firtulescu, Stavaru, Preda, Salih, G. Ionescu, Piturca, Gane, Baird si Dina. Printre cei care au participat ieri la „retusuri“ s-a numarat si Gabriel Velcovici, care, din pacate, nu va putea evolua impotriva fostei sale echipe din pricina cumulului de cartonase galbene.


Atacantii la inaltime


Incercând sa puna la punct toate detaliile cu privire la partida de mâine, cu FC Caracal, Ovidiu Stinga a apelat din nou la minge, exercitiile impuse de el având caracter ofensiv. Alb-albastrii au exersat foarte mult schemele specifice postului, in prim-planul actiunilor fiind atacantii, care au demonstrat o pofta nebuna de joc. De altfel, autorul celor mai multe goluri reusite ieri a fost Michael Baird, care, spre deosebire de „lectiile“ precedente, nu a mai gresit atât de mult in faza de finalizare, in plus nu s-a mai precipitat când s-a aflat in postura de singur cu portarul. Alt vârf care a surprins placut a fost „Jerry“ Gane. Veteranul, pe lânga faptul ca a dus antrenamentul la bun sfârsit, si-a demonstrat clasa, reusitele sale fiind foarte frumoase. Nici de Salih Jaber si nici de Mihai Dina nu s-a putut spune ca nu au confirmat atunci când au avut ocazia sa o faca, insa cei doi atacanti au participat mai mult la faza de constructie decât la cea de finalizare. Acelasi lucru s-a putut spune si despre Alex Piturca si Gabriel Ionescu, acestia fiind folositi mai mult pe postul de servanti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS