14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCodrea este vedeta in Sicilia

Codrea este vedeta in Sicilia

Mijlocasul român a fost laudat de antrenorul Giuseppe Papadopulo dupa partida cu formatia din capitala Italiei.


Echipa la care evolueaza Paul Codrea, US Palermo, a invins miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formatia la care este legitimat Cristi Chivu, AS Roma, in prima mansa a semifinalelor Cupei Italiei.


Oaspetii au deschis scorul chiar in primul minut de joc, prin mijlocasul Simone Perrotta, iar sicilienii au egalat foarte rapid, in minutul 4, prin atacantul Brienza. Golul victoriei gazdelor a fost inscris de Mutarelli in minutul 69. La gazde, Codrea a fost rezerva si a intrat pe teren in minutul 24 in locul lui Grosso, iar la Roma Cristian Chivu nu a jucat, fiind accidentat.


Codrea a fost elogiat


Paul Codrea a fost laudat de antrenorul Giuseppe Papadopulo dupa partida cu AS Roma. „Am facut un meci excelent in fata unei echipe redutabile. Trebuie sa-i remarc pe Codrea, Mutarelli si Corini, care au facut un joc foarte bun“, a spus tehnicianul formatiei Palermo, la finalul intâlnirii.


Codrea a primit nota 6 din partea cotidianului Il Resto de Carlino, la fel ca si coechipierii sai Federico Agliardi, Christian Terlizzi, Kewullay Conteh, Eugenio Corini si David Di Michele. Cel mai bun jucator al sicilienilor a fost considerat Massimo Mutarelli, care a primit nota 7.


Inter a câstigat disputa cu Udinese


Intr-un alt meci din prima mansa a semifinalelor Cupei Italiei, Inter Milano a invins pe teren propriu, cu 1-0 (1-0), formatia Udinese. Unicul gol al partidei a fost marcat de mijlocasul argentinian Santiago Solari, in minutul 20. Acesta a fost meciul de debut al antrenorului Giovanni Galeone pe banca friulanilor, tehnicianul inlocuindu-l in urma cu doua zile pe argentinianul Nestor Sensini. Returul ambelor partide se va disputa pe 12 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS