28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Se joaca pe bune!

Inaintea meciului de sâmbata, FC Caracal si Universitatea sunt supuse unor presiuni psihice firesti orgoliilor din Oltenia, iar finantatorii pretind ca derbiul din B2 va fi deschis oricarui rezultat.


Sâmbata dimineata, in seria B2 este programat un derbi al Olteniei, FC Caracal – Universitatea, meci care a inceput imediat dupa prima etapa a returului prin declaratii din ambele tabere, unele destul de belicoase. Asupra acelor echipe exista acum, cu doua zile inainte de meci, o presiune psihica deosebita deoarece unele voci, razlete, pretind ca ar exista o intelegere ca toate cele trei puncte sa fie obtinute de Universitatea.


Totodata, casa de pariuri Global Sport Bets, cea care de obicei includea in program si meciuri din Divizia B, acum nu ofera suporterilor posibilitatea sa parieze pe acest derbi din B2. In schimb, alte trei meciuri din seria noastra sunt incluse in program: FC Sibiu – Minerul Motru, Poiana Câmpina – Petrolul, Dunarea Giurgiu – Dacia Mioveni.


Ieri, am adresat trei intrebari comune finantatorilor Adrian Mititelu (Universitatea) si Stefan Ilinca (FC Caracal):


1. Ca finantator, va temeti de ceva anume in acest derbi al orgoliilor, FC Caracal – Universitatea?


Stefan Ilinca:


„Nu ma tem de nimic. De fapt, de ce anume as putea sa ma tem? Nu am motive. Este adevarat ca intr-un meci de fotbal se poate intâmpla orice. Normal, nu? Dar cum as putea eu sa anticipez o asemenea problema?! Mi-as dori sa nu existe probleme. Cum spuneam, nu ma tem de nimic si sper ca totul sa fie in regula“.


Adrian Mititelu:


„Eu ma tem… Ma tem de o anumita lentoare a jucatorilor mei. Sa nu se gândeasca ei, jucatorii, cumva ca intre mine si Ilinca ar fi vreo chestie si astfel ei sa trateze meciul cu gândul ca adversarul, FC Caracal, o sa ne lase sa jucam cum vrem noi. De asta ma tem, de ai mei“.


2.Oficial, ambele tabere exclud orice fel de intelegere si probabil ca meciul de sâmbata se va juca pe bune. Cum comentati faptul ca totusi, pe la colturi, unii cârcotasi mai zvonesc ca, dupa toate probabilitatile, cele trei puncte ale meciului vor fi contabilizate de Universitatea?


Stefan Ilinca:


„Inteleg ca sunteti o publicatie serioasa… Dati credit cârcotasilor?! Ar trebui sa dati credit declaratiilor persoanelor oficiale, nu cârcotasilor“.


Adrian Mititelu:


„Sunt un om de onoare si unul de cuvânt. Sau, cel putin, asa vreau sa fiu, dar nu stiu cum m-a perceput lumea pâna acum. Recunosc, mai multi prieteni de-ai mei m-au sfatuit sa vorbesc cu Ilinca. Si le-am raspuns: nu ma intereseaza! De ce? Vreau sa fac o echipa puternica si care sa se bata numai pe teren. Am orgoliul meu si niciodata n-o sa ma rog de Ilinca sa ma lase sa-l bat! Ziceti ca, ma rog, unii cârcotasi cred ca cele trei puncte ale meciului de la Caracal vor fi contabilizate de Universitatea? Cu siguranta, asa va fi, adica toate cele trei puncte vor trece in contul Universitatii, dar numai si numai datorita valorii echipei. Cârcotasii vorbesc multe despre Universitatea Craiova. Cum sa spun, e dreptul lor sa vorbeasca, iar in Craiova asta e o stare normala. Ca si in tur, nici acum nu este nimic aranjat. Atunci, in tur, ne-a trecut glontul pe la ureche când Catalin Beldeanu era sa ne egaleze prin minutul 70 si ceva. Am si râs atunci cu Aurica Beldeanu: «Ai fi fost mâncat daca dadea fiul tau gol Universitatii!» Repet, am orgoliul si niciodata n-o sa ma duc eu la Ilinca sau la altii de acolo, din Caracal. Sunt multi oameni acolo care ar vrea sa ne arate ca nu suntem chiar atât de tari precum ne credem!“.


3. Stiati ca nici o casa de pariuri nu a inclus acest derbi din B2 in program?In schimb, alte trei partide din B2 au fost incluse!


Stefan Ilinca:


„Nu stiam asta. Dar nici nu ma intereseaza. Nu lucrez cu casele de pariuri… Este insa irelevant asta! Intr-un fel, pentru cei de la casele de pariuri este normal sa nu includa acest meci in program. Zic asta având in vedere faptul ca este vorba de doua cluburi oltene, care au unele chestiuni comune, cum ar fi: grup masiv de jucatori de la Caracal la Craiova, apoi Ilie Balaci, Jean Nitulescu si cu mine suntem legati si de numele Universitatii. Este normal, deci, ca aceste case de pariuri sa-si ia masurile pe care le considera necesare. Noi le consideram masuri nefondate, dar este problema lor“.


Adrian Mititelu:


„Acum aflu asta. Cred ca si asta este un mesaj al caselor de pariuri preluat probabil de la cârcotasi. Este o greseala“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII