15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu va ascundeti in spatele numelui meu!“

„Nu va ascundeti in spatele numelui meu!“

Printr-un comunicat remis ieri presei de Ministerul Administratiei si Internelor, ministrul Vasile Blaga le-a cerut actionarilor de la FC Dinamo sa nu ii mai foloseasca numele, „indiferent de conjunctura in care fac acest lucru“.


Vasile Blaga le-a cerut acestora sa nu se mai ascunda in spatele numelui sau. „Partenerul de dialog al Ministerului Administratiei si Internelor, in vederea solutionarii problemelor cu care se confrunta Dinamo, este FC Dinamo, si nu unul sau altul dintre actionari. Nu sunt nici de partea, nici impotriva unuia sau altuia dintre actionari si ii invit pe toti sa nu se mai ascunda in spatele numelui meu. Ministerul Administratiei si Internelor nu tine cu nici o tabara, ci tine cu Dinamo, pentru ca are o responsabilitate fata de acest club“, a spus Blaga.


Ministrul administratiei si internelor reaminteste actionarilor FC Dinamo angajamentul pe care si l-au asumat in privinta realizarii unui audit la club, dorind sa cunoasca rezultatele acestui audit pâna „cel târziu la sfârsitul lunii martie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS