14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Motroc reincarcat

Dupa o „suspendare“ de sapte zile, Florin Motroc a redevenit secundul lui Viorel Hizo la Pandurii si s-a prezentat ieri la antrenamentele gorjenilor. Peste noapte, „indisciplinatul“ secund s-a disciplinat, toate acuzele au fost date uitarii, iar relatia de colaborare dintre Hizo si Motroc a revenit la normalitate dupa o saptamâna de incertitudini. Daca pâna mai ieri capitolul Motroc era incheiat pentru „Dulau“, acesta a fost redeschis.


„Nu stiu daca este atât de importanta la echipa, in momentul acesta, revenirea lui Motroc. Sunt altele mai importante. Am redeschis eu capitolul Motroc, fara interventia presedintelui. Pentru mine este o problema minora. Avem zero puncte in doua meciuri, asta ma framânta, nu problema lui Motroc, care pentru mine n-a existat. Nu este un caz“, s-a limitat sa comenteze Hizo reinstalarea lui Motroc in functia de secund.


Cauzele pentru care Viorel Hizo si-a incalcat principiile sunt neclare, interventia presedintelui Condescu sau pocainta secundului. In opinia lui Condescu, nu a fost nici un conflict intre cei doi, Motroc fiind când suspendat de Hizo pentru jocul cu Dinamo, când invoit pentru rezolvarea unor probleme personale. „Ce sa mai zic, nu mai zic nimic, nu comentez spusele presedintelui“, a afirmat Hizo cu un zâmbet in coltul gurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS