20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAurel Beldeanu exclude pasul gresit

Aurel Beldeanu exclude pasul gresit

Preluând „satelitul“ Universitatii in iarna, Aurica Beldeanu are de indeplinit un obiectiv modest, salvarea de la retrogradare nefacând onoare gruparii alb-albastre. Primul hop pe care il are de trecut Primavara va avea loc vineri, acesta fiind reprezentat de Minerul Mehedinti, grupare situata pe locul patru in clasamentul Diviziei C, seria a cincea. Cu toate acestea, „Vulpea“ nu concepe sa piarda intâlnirea de pe teren propriu, pentru ca echipa sa este pregatita din toate punctele de vedere. In plus, va primi intariri de la gruparea „mama“, Ovidiu Stinga fiind nevoit sa renunte la o parte dintre juniori, pentru ca lotul sau nu trebuie sa cuprinda mai mult de 18 fotbalisti.


„Sunt foarte optimist in ceea ce priveste partida de vineri, pentru ca baietii sunt bine pregatiti si vor sa demonstreze ca locul lor din clasament nu reflecta potentialul echipei. Oricum, eu sunt sigur ca vom câstiga detasat. O sa ne vina «intariri» si de la echipa mare, deci nu vom ceda nici un punct“, a spus Beldeanu. „Sa speram ca vremea va fi la fel de buna, pentru ca avem jucatori tehnici, iar terenul moale nu ne avantajaza deloc“, a completat fosta glorie a Universitatii.


La mâna lui Zgovancu


Daca, in prima parte a campionatului, delegatia „satelitului“ s-a declarat nemultumita de prestatiile brigazilor de arbitri, speranta acestora nu s-a stins pentru meciurile din retur, mai ales ca misiunea nu va fi usoara. Disputa cu Minerul Mehedinti, care va avea loc de la ora 16.00, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Rosie, il va gasi la centru pe Marius Zgovancu, din Musetesti, iar la cele doua tuse pe Gheorghe Danasel (Bumbesti – Jiu), respectiv Lorin Udrea (Târgu Jiu).


Iata si brigazile de arbitri ce vor „judeca“ restul intâlnirilor din etapa a 14-a: Building Vânju Mare – Dunarea Calafat (G. Mosor – L. Floarea, I. Zaharoiu); Progresul Corabia – Armata (D. Istrate – R. Ghinguleac, V. Cristea); FC Olt Scornicesti – Petrom Chimia (V. Vilceanu – S. Ianculovici, R. Udroiu); G.P. CRAIOVA – Agromec Simian (V. Coaca – O. Calota, Fl. Miu); Arsenal Motru – Severnav (C. Busi – B. Diculoiu, R. Ceausu); Oltul Slatina – Alprom Slatina (D. Alexe – I. Pirvulescu, O. Dinu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS