11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au recuperat la discoteca

S-au recuperat la discoteca

Nemultumiti de faptul ca prescriptia medicala nu a dat roade, australienii Universitatii au ales sa se recupereze in discoteca, pe muzica house, „leacul“ fiind insotit si de licori bahice, „terapia“ terminându-se abia dimineata.


Timpul liber, acordat de Ovidiu Stinga elevilor sai dupa o saptamâna nu foarte solicitanta, a fost valorificat de fiecare dupa cum l-a „taiat“ capul. Spre exemplu, unii au preferat sa stea in sânul familiei, cu prietenii sau cu rudele, in timp ce altii au ales discotecile. Nimic rau in toate acestea, pentru ca oficialii clubului nu au interzis distractia, insa singura lor conditie a fost ca jucatorii sa nu-si dea cu firma-n cap, si mai ales sa nu „sufle“ prea tare in pahare, pentru ca imaginea clubului nu trebuie denigrata.


Aceste doleante au intrat insa pe o ureche si au iesit pe cealalta, pentru ca jucatorii au considerat ca este mult mai important sa se simta bine, decât sa pastreze imaculata imaginea clubului de care nu sunt legati decât financiar. Cei drept, „personajele“ in cauza au fost doar jucatorii australieni, care nu au fost ocoliti deloc de probleme prin cluburile din Craiova.


Campionul incidentelor a fost Karl Dodd, care, intr-un interval foarte scurt, a reusit sa intre in conflict de doua ori cu discotecarii din oras. Din pacate, liberoul incercat de Universitatea in iarna l-a molipsit si pe Josh Mitchell, care s-a vazut nevoit sa efectueze deplasarea in Cipru cu o plaga in dreptul tâmplei, de toata frumusetea. De altfel, Mitchell a incercat sa impiedice bataia, si, ca orice bun samaritean, a avut numai de pierdut.


Clarke si Baird au confundat termenul „house“


Desi sunt vorbitori de limba engleza, Josh Mitchell, Michael Baird si Ryan Lee Clarke nu au inteles indicatia staff-ului alb-albastru, care le-a recomandat sa stea linistiti in casa (house), pentru a se reface. Australienii s-au conformat, insa au inteles cu totul altceva, si, crezând probabil ca este vorba despre muzica house, au ales discoteca.


Trebuie mentionat faptul ca Michael Baird se afla de trei saptamâni in recuperare fizica, dupa ce a suferit o entorsa de gradul trei, iar Ryan Lee Clarke a calcat, din nou, strâmb la jocul-scoala de sâmbata, fiind compatimit si chiar protejat de oficialii Universitatii. „Micul Kaka“ pare sa fi trecut foarte rapid peste indisponibilitatea fizica, pentru ca iesirea nocturna a avut loc la doar câteva ore de la accidentare, mai precis sâmbata noaptea, când a dansat de mama focului. Si mai in forma decât acesta a fost insa atacantul Michael Baird, care a uitat complet de piciorul cu probleme.


Mitchell, mediatorul conflictelor


Pentru a fi o seara reusita din toate punctele de vedere, australienii au incercat sa faca „marcaj“ la fetele aflate in incinta discotecii, mai putin Josh Mitchell, care are deja o relatie cu o românca de ceva vreme.


Daca Michael Baird a reusit sa cucereasca inima unei domnisoare, nu acelasi succes l-a avut si mijlocasul de 18 ani, Ryan Lee Clarke. La masa tinerei pe care pusese ochii si-a facut aparitia si iubitul acesteia, care nu a reactionat prea bine, discutiile aprinse fiind cât pe ce sa se lase cu o noua batalie româno-australiana. Spre deosebire de Karl Dodd, Clarke a fost scapat de Mitchell, care, dupa indelungi parlamentari, a reusit sa „dezamorseze“ incidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII