9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ne-am facut temele“

„Ne-am facut temele“

Baschetbalistii craioveni au condus in primul sfert al meciului de la Vâlcea, dar au cedat pâna la final din cauza problemelor de efectiv.


Chiar daca CS Universitatea Craiova a pierdut, in deplasare, intâlnirea cu CSM CSS Râmnicu Vâlcea, scor 64-102, antrenorul craiovean Paul Nicolae era multumit dupa meci pentru modul in care au inteles elevii sai sa abordeze intâlnirea cu liderul seriei.


„Am evoluat foarte bine in primul sfert, pe care l-am câstigat cu 19-16. Chiar daca gazdele au reusit apoi sa preia conducerea, pot spune ca baietii si-au facut temele si au jucat bine tactic, insa au cedat din cauza lotului sensibil subtiat numeric“, a spus antrenorul Paul Nicolae.


Acesta nu s-a putut baza la Vâlcea pe trei jucatori importanti: Cehan (entorsa), Geoage (dureri la spate) si D. Popescu (pojar). In aceste conditii, CS Universitatea Craiova a jucat in formula: Tudor, Chimoiu, Andonie, Albu, Icur. Au mai jucat: Enescu si Peteleaza.


Turneu in Franta


Sâmbata, baschetbalistii craioveni vor pleca in Franta, pentru a participa la un turneu international universitar, care se desfasoara anual in localitatea Poitiers. Alaturi de doua echipe din Brasov (fotbal si handbal), CS Universitatea Craiova va reprezenta România la aceasta competitie la care mai participa echipe din Austria, Italia, Finlanda, Portugalia, Slovacia, Germania, Belgia, Spania, Polonia si Franta. Oltenii vor disputa meciuri cu echipele: Zilina (Slovacia), Hainaut (Belgia), Vroslav (Polonia) si La Rochelle (Franta).


Deoarece turneul francez se suprapune cu meciul din ultima etapa a sezonului regulat, cel cu Marcelo Bene Calafat, este posibil ca gruparea olteana sa ceara amânarea acestei intâlniri. Daca nu, mai exista o varianta, aceea ca antrenorul Paul Nicolae sa ramâna acasa, iar CS Universitatea sa joace cu juniorii in meciul cu calafetenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS