9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuve isi continua marsul

Juve isi continua marsul

Adrian Mutu a evoluat in ultimele 30 de minute si a pasat decisiv la ultima reusita a torinezilor.


Juventus Torino si-a adaugat sâmbata seara inca trei puncte la zestrea de 74 cât adunase pâna atunci si a facut un pas spre un nou titlu de campioana, al 29-lea din istoria clubului. Trupa lui Fabio Capello s-a impus cu 3-1 in deplasarea de la Livorno si s-a distantat la 13 puncte de Milan si 15 de Inter, principalele urmaritoare, echipe care urma sa aiba parte aseara de confruntari deloc usoare, cu Udinese, respectiv Lazio. Bianconerii nu au impresionat, dar au marcat exact atunci când au avut nevoie, Trezeguet fiind de fiecare data la locul potrivit.


Atacantul francez a deschis scorul in minutul 3, oaspetii egalând dupa pauza, prin Marc Pfertzel (’52). Egalitatea s-a mentinut doar un minut, pentru ca Trezeguet a punctat din nou, scorul final fiind stabilit in ultimul minut al prelungirilor de Alessandro Del Piero, trimis pe teren de Capello in repriza secunda, in locul lui Ibrahimovic, complet iesit din forma.


Si Adrian Mutu a fost pastrat initial pe banca de rezerva, românul inlocuindu-l in minutul 60 pe Camoranesi. „Briliantul“ a avut o evolutie buna, contribuind la ultimul gol al lui Juventus si fiind notat cu 6 de agentia Tgcom. „Mutu a intrat când mai era o jumatate de ora de joc si a fost util echipei. A reusit sa dea si pasa decisiva la golul lui Del Piero“, a notat agentia italiana.


Intr-o alta partida disputata sâmbata, Treviso a fost invinsa pe teren propriu de Cagliari cu scorul de 2-1. Pentru gazde a marcat Baseggio (’24), in timp ce golurile sarzilor au fost inscrise de Esposito (’11) si Suazo (’77-p).


Celelalte partide ale etapei a 30-a, Fiorentina – Ascoli, Inter – Lazio, Sampdoria – Palermo, Udinese – Milan, Chievo – Siena, Lecce – Parma, Roma – Messina si Reggina – Empoli s-au disputat dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS