17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInfrângere rusinoasa pentru ceferisti

Infrângere rusinoasa pentru ceferisti

Avântul Isalnita – CFR Petrolul 4-0


• Au marcat: Palea ’28, ’51, ’58, Dinca ’47


Avântul: Chilivercu – Preda, Costache, Dinca, Ad. Gheorghita – C. Gheorghita (’83, Turcu), Brezoi (’46, Goge; ’82, Ionele), Tenovici, Balan (’78, Badoi) – Chirita, Palea. Antrenor: Iulica Balosu.


CFR Petrolul: P. Baluta – Badau (’55, Dinu ), C. Baluta, Rada, Stoian – Cretu, N. Luta, Goiceanu, Craciun (’46, Dusca; ’54, Iancu) – Patrana (’48, Baltaretu), Ad. Popa. Antrenor: Nicolae Diaconu.


• Cartonas rosu: Palea (’75).


• Au arbitrat: S. Coltescu – Ad. Popescu, C. Cotora.


Avântul Isalnita a umplut de goluri plasa celor de la CFR Petrolul Craiova si si-a consolidat pozitia de lidera a judetului.


„O remiza ne-ar avantaja, dar nu ne multumim cu un egal“, spunea optimist antrenorul echipei CFR Petrolul, Nicolae Diaconu, inaintea derbiului de la Isalnita, amenintând echipa gazda ca va avea viata grea in meciul direct. Mesajul acestuia a ajuns la formatia adversa, care s-a motivat si mai mult, in schimb, n-a ajuns la jucatorii proprii. Lipsa de omogenitate a lotului ceferist si atitudinea de neinteles a unor jucatori a facut ca scorul sa capete proportii si totul sa ia turnura neasteptata pentru elevii lui Nicolae Diaconu.


„Asa este când crezi ca esti bun si ai câstigat meciul dinainte. O sa am o discutie dura cu jucatorii. Voi lua masuri in primul rând in alcatuirea echipei la viitoarele meciuri“, a anuntat Diaconu. Intrebat ce jucatori l-au nemultumit, tehnicianul ceferistilor a raspuns tot cu o intrebare: „Dar credeti ca pot spune ca au fost jucatori care m-au multumit?“.


Echipele cu pretentii au confirmat


In celelalte meciuri ale rundei de sâmbata s-au inregistrat rezultate scontate, echipele cu pretentii reusind sa se impuna in fata rivalelor. Astfel, Gaz Metan Podari s-a impus la limita, scor 1-0, la Bechet, ramânând pe locul doi, iar Progresul Bailesti a invins cu 2-0, in deplasare, pe Vânatorul Desa, dovedind ca mutarile la nivel de lot din aceasta pauza competitionala au fost de bun augur. Iata celelalte rezultate inregistrate in etapa a 21-a, prima din acest an: Standard Simnicul de Sus – Recolta Ostroveni 2-1, Fulgerul Mârsani – Progresul Segarcea 1-0, UT Dabuleni – ASF Mârsani 1-1, Unirea Leamna – Viitorul Bradesti 2-4.


Etapa viitoare (25 martie): Progresul Bailesti – Gaz Metan Podari, Recolta Ostroveni – Dunarea Bechet, Progresul Segarcea – Standard Simnicul de Sus, CFR Petrolul Craiova – Fulgerul Mârsani, ASF Mârsani – Avântul Isalnita, Vânatorul Desa – Unirea Leamna. UT Dabuleni si Viitorul Bradesti stau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS