14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHamburg, tot mai aproape de Bayern

Hamburg, tot mai aproape de Bayern

Ocupanta locului al doilea in Bundesliga, Hamburg SV, a obtinut sâmbata, in etapa a 26-a, o noua victorie, 1-0 pe terenul formatiei VfL Wolfsburg. Unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul Benjamin Lauth, in minutul 22. Aceasta a fost a treia victorie consecutiva obtinuta de formatia antrenata de Thomas Doll, Hamburg apropiindu-se la trei puncte de lidera Bayern München, care urma sa joace aseara, pe „Allianz Arena“, derbiul cu Schalke 04 (locul trei).


In schimb, Werder Bremen, echipa clasata pe locul patru, si-a continuat seria insucceselor inceputa in Liga Campionilor la meciul de la Torino, cu Juventus, si a pierdut pentru a doua oara la rând in campionat, 1-3 pe terenul lui FC Nürnberg. Slovacul Robert Vittek a izbutit o „dubla“ pentru gazde (’21, ’69), a treia reusita a lui Nürnberg apartinând lui Schroth (’36). Golul de onoare al „verzilor“ a fost marcat de internationalul Klose (’57).


Cu Mihai Tararache titular, MSV Duisburg a suferit o noua infrângere, cu 5-2 la Frankfurt, in fata lui Eintracht. Duisburg ocupa in continuare locul 17, cu 21 de puncte, la sase puncte de pozitia care asigura mentinerea in prima liga germana.


Celelalte rezultate: Dortmund – Kaiserslautern 2-1, Leverkusen – FSV Mainz 1-2, M’Gladbach – Stuttgart 1-1, Hannovra – Köln 1-0. Partidele Hertha – Bielefeld si Bayern – Schalke s-au disputat dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS